WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η ακριβής ώρα και ημέρα που ο/η σύντροφός σας είναι πιο πιθανό να σας απατήσει


16 Ιανουαρίου 2019

djim-loic-226086-unsplash.jpg

Αν μπορούσατε να μαντέψετε το μέλλον και γνωρίζατε ότι ο/η σύντροφός σας θα σας απατούσε τι θα κάνατε; Το πιο πιθανό είναι ότι θα τον/την χωρίζατε. Δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο να προβλέψετε την απιστία ή μήπως όχι;

Διαβάστε εδώ: 4+1 πράγμα που σκοτώνουν τη λίμπιντο και τα διαβάζετε για πρώτη φορά

Επιστήμονες του IllicitEncounters στο Ηνωμένο Βασίλειο μελέτησαν 1000 άτομα σχετικά με το πώς, που και πότε απατούσαν τους συντρόφους τους. Η έρευνα διαπίστωσε ότι η πιο συνηθισμένη ημέρα για να απατήσει κάποιος το έτερο του ήμισυ ήταν τις Παρασκευές στις 18:45 για να είμαστε και πιο ακριβείς. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν επίσης πως οι περισσότεροι άπιστοι χρησιμοποιούσαν σα δικαιολογία το γυμναστήριο ή τις κοινωνικές εκδηλώσεις με συναδέλφους.

Η δεύτερη πιο δημοφιλής ημέρα για να απιστήσει κάποιος ήταν η Τρίτη το βράδυ, ενώ ο μέσος όρος απιστίας ήταν περίπου 2 φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στην έρευνα.

Διαβάστε εδώ: Γιατί επιλέγετε πάντα λάθος συντρόφους;

Τα αποτέλεσμα της μελέτης έδειξαν πως οι άπιστοι σύντροφοι είναι πλάσματα της συνήθειας. Έχουν αυστηρές ρουτίνες, τις οποίες τείνουν να χρησιμοποιούν για να βλέπουν τους εραστές τους. Εάν για παράδειγμα ο σύντροφός σας βγαίνει κάθε Παρασκευή βράδυ με τους συναδέλφους του, αυτό θα πρέπει να σας προκαλέσει υποψίες, ειδικά εάν το επόμενο βράδυ θέλει να σας κάνει όλα τα χατίρια. Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στα συναισθήματα ενοχής λόγω της προηγούμενης νύχτας.

Τα πιο συνηθισμένα μέρη που οι άπιστοι χρησιμοποιούν ως δικαιολογία είναι:

Το γυμναστήριο (30%)

Κοινωνικές εκδηλώσεις εργασίας (26%)

Κοινωνικά μέσα (17%)

Άλλο (9%)

Μπαρ (6%)

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.