WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι καλύτερες στάσεις για παθιασμένο αθόρυβο σεξ


25 Ιανουαρίου 2019

neonbrand-710841-unsplash.jpg

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε σεξ. Το γρήγορο, το παθιασμένο, το απολαυστικό… Τι γίνεται όμως με το αθόρυβο; Γιατί σίγουρα θα έχετε βρεθεί κάπου όπου θα πρέπει να κάνετε σεξ χωρίς να σας ακούσουν. Και κυρίως εάν είστε γονείς τότε από παθιασμένο μπορεί να καταλήξει σε μισοκοιμισμένο. Όμως επειδή σίγουρα δεν επιζητάτε αυτή την κατάληξη, παρακάτω θα μάθετε πώς θα κάνετε παθιασμένο αθόρυβο σεξ.

Διάβαστε εδώ: Απαντάμε στο αιώνιο ερώτημα: Τελικά υπάρχει γυναικεία φιλία;

Το κουτάλι. Ξαπλώστε με την πλάτη γυρισμένη στο σύντροφό σας και δημιουργείστε μια γωνία με τα γόνατά σας. Η στάση αυτή είναι αρκετά αθόρυβη ενώ αυξάνει την απόλαυση γιατί αφήνει τα χέρια ελεύθερα να αγγίξουν τις ερωτογενείς ζώνες.

Η καουμπόϊσσα. Ο άντρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και η γυναίκα από πάνω με τα γόνατα και στις δυο πλευρές των ποδιών του. Η στάση αυτή συνεπάγεται μια αργή κίνηση και ταυτόχρονα έχετε επαφή με τα μάτια.

Στάση σκυλάκι. Ο άντρας είναι στο πάτωμα ενώ η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με τα γόνατα στην άκρη του κρεβατιού. Αυτή ση στάση επιτρέπει στο ζευγάρι να έχει τον έλεγχο των κινήσεων και να μην κάνει θόρυβο.

Ιεραποστολικό. Είναι ίσως η πιο γνωστή στάση και η τριβή είναι τόσο κοντινή που δεν προκαλεί φασαρία.

4 σημάδια ότι παντρεύεστε για τους σωστούς λόγους

Μερικά επιπλέον tips για ένα παθιασμένο αθόρυβο σεξ.

Το νούμερο ένα μυστικό είναι η αναπνοή από τη μύτη. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, όμως εάν αναπνέετε μόνο από τη μύτη κατά τη διάρκεια της επαφής μειώνεται ο θόρυβος, αλλά όχι η απόλαυση.

Να κάνετε αργές κινήσεις. Εάν κάνετε αργές κινήσεις θα αυξήσετε την ευχαρίστηση και ταυτόχρονα δεν θα κάνετε θόρυβο. Μπορείτε να φιλιέστε αργά και να ψιθυρίζετε ο ένας στο αυτί του άλλου.

Ανοίξτε την τηλεόραση ή βάλτε μουσική. Αυτό σε σημαίνει ότι θα εκφράζεστε ελεύθερα, όμως θα νιώθετε πιο άνετα και η απόλαυση θα μεγιστοποιηθεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.