WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

O λόγος που οι άντρες προσποιούνται οργασμό


29 Ιανουαρίου 2019

toa-heftiba-214333-unsplash.jpg

Μπορεί οι έρευνες να δείχνουν πως οι γυναίκες παίρνουν το Όσκαρ ερμηνείας για τους ψεύτικους οργασμούς. Όμως μια μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior,  έδειξε πως και οι άντρες προσποιούνται.

Πιο συγκεκριμένα από τους 1500 νέους που συμμετείχαν στη μελέτη ποσοστό 41% των αντρών δήλωσαν ότι έχουν προσποιηθεί τη σεξουαλική κορύφωση τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Σε αυτό το σημείο είναι φυσικό να τεθεί το ερώτημα: γιατί ένας άντρα προσποιείται οργασμό;

Διαβάστε εδώ: 6 τρόποι για να γεμίσετε τη ζωή σας με θετική ενέργεια

Ο συχνότερος λόγος που μια γυναίκα έχει προσποιητούς οργασμούς είναι επειδή ο σύντροφός της δεν ήταν ικανός να την ικανοποιήσει, οπότε τερματίζει τη σεξουαλική επαφή με ένα ψέμα. Από την άλλη μεριά οι άντρες επιλέγουν να προσποιηθούν έναν οργασμό, εφόσον η παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι ελκυστική. Ένας άντρας δε θα εγκαταλείψει ποτέ τη σεξουαλική αρένα για λόγους γοήτρου, γι αυτό θα προτιμήσει το ψέμα, με κίνδυνο όμως να κατηγορηθεί για ανεπάρκεια, αφού πολλές φορές μπορεί να μην έχει στύση. 

Διαβάστε εδώ: Πώς μπορεί μια σχέση να επιβιώσει όταν υπάρχει ζήλια

Άλλοι λόγοι που οδηγούν τους άντρες να προσποιηθούν ότι έχουν οργασμό είναι:

Για να ευχαριστήσουν τη σύντροφό τους. Πολλοί άντρες προσποιούνται οργασμό για να μη φέρουν σε άσκημη θέση την παρτενέρ τους.

Για να μη χάσουν τη σύντροφό τους. Συνήθως οι άντρες φοβούνται πως εάν δείξουν λίγοι στα μάτια της αγαπημένης τους, εκείνη μπορεί να φύγει.

Λόγω κούρασης. Ένας ψεύτικος οργασμός μπορεί να είναι αποτέλεσμα κούρασης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.