4 λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019
pablo-merchan-montes-772108-unsplash.jpg

Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες έχουν τις ίδιες σεξουαλικές ορμές με τους άντρες, απλά προτιμούν το ποιοτικό σεξ. Έτσι λοιπόν υπάρχουν μερικοί κανόνες που αντιπροσωπεύουν το γυναικείο φύλο, τους οποίους πρέπει να γνωρίζουν και οι άντρες. Παρακάτω θα δούμε τα πιο βασικά λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ.

Λάθος 1# Βιάζονται. Μια γυναίκα χρειάζεται το χρόνο της ακόμα και στο σεξ. Θέλει να απολαμβάνει τα φιλιά  και τα αισθησιακά χάδια σε όλο της το σώμα. Όμως οι περισσότεροι άντρες κάνουν το πιο βασικό λάθος: βιάζονται, θέλουν να πάνε κατευθείαν στην πράξη.

Διαβάστε εδώ: Γιατί πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας

Λάθος 2# Δεν δίνουν σημασία τι αρέσει στις γυναίκες. Οι άντρες τουλάχιστον οι περισσότεροι, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης κινούνται με βάση τι αρέσει σε εκείνους και επικεντρώνονται στο στοματικό έρωτα.

Λάθος 3# Δεν ασχολούνται με τα προκαταρκτικά. Μπορεί μια γυναίκα να δείχνει κουρασμένη και χωρίς διάθεση για σεξ, αν όμως υπάρχει το σωστό κλίμα, τότε δεν πρόκειται να αρνηθεί. Τα προκαταρκτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική της διάθεση.

Λάθος 4# Κάνουν σεξ με τον δικό τους τρόπο. Είναι γεγονός πως οι άντρες μπορεί να έχουν διαφορετικές προτιμήσεις στον τρόπο που γίνεται η ερωτική πράξη, ωστόσο στις περισσότερες γυναίκες δεν τους αρέσει να αντιμετωπίζονται ως «πορνοσταρ». Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και η χημεία μεταξύ του ζευγαριού εξίσου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα