WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Κι όμως το στοματικό σεξ καταπολεμά την κατάθλιψη


7 Φεβρουαρίου 2019

227279-p1nw8n-554.jpg

Κάποτε το στοματικό σεξ ήταν ταμπού, όμως πλέον αυτό έχει αλλάξει. Γι αυτό και όλοι συζητάνε για το σεξ στην τηλεόραση, στα περιοδικά ή στις παρέες. Όμως αυτό που ίσως δε γνωρίζετε είναι οι ευεργετικές ιδιότητες που έχει το στοματικό σεξ τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες.

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior, οι γυναίκες που επιδίδονται σε στοματικό σεξ με τους συντρόφους τους ήταν πιο ευτυχισμένες και με λιγότερο άγχος, σε σχέση με εκείνες που το απέφευγαν. Αυτό οφείλεται στις χημικές ουσίες που περιέχει το σπέρμα, οι οποίες βελτιώνουν τη ψυχική διάθεση και μας βοηθάνε να έχουμε έναν πιο ποιοτικό ύπνο.

Διαβάστε εδώ: Το ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητο σε μια γυναίκα

Επίσης η εν λόγω έρευνα έδειξε πως όχι μόνο οι γυναίκες που επιδίδονται στο στοματικό σεξ είναι πιο ήρεμες, αλλά τα επίπεδα ηρεμίας και ευτυχίας σχετίζονται με την ποσότητα του σπέρματος που έχουν στο σώμα τους.

Εκτός όμως από τις γυναίκες και οι άντρες νιώθουν πιο ήρεμοι όταν κάνουν στοματικό σεξ στις συντρόφους τους. Ο λόγος είναι απρόσμενος και θα ικανοποιήσει όλες τις γυναίκες: Οι άντρες θεωρούν ότι κάνοντας στοματικό σεξ στις αγαπημένες τους, μειώνουν τις πιθανότητες να τους απατήσουν. Με απλά λόγια νιώθουν ότι προσφέρουν το κάτι παραπάνω, άρα με τη σειρά τους εκείνες δεν έχουν κανένα λόγο να αναζητήσουν άλλο σύντροφο.

Το συμπέρασμα; Χαλαρώστε και αγαπηθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε....κάνει καλό τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.