WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς θα βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή


16 Ιουνίου 2019

priscilla-du-preez-306214-unsplash.jpg

Όσο κι αν πιστεύετε ότι έχει βελτιώσει τις σεξουαλικές σας επιδόσεις, σχεδόν πάντα υπάρχει τρόπος για κάτι παραπάνω. Η επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων είναι το παν και δεν εννοώ μόνο τη σωματική αλλά και την πνευματική.

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τα ψέματα

Κλείστε του τα μάτια. Μπορεί το σώμα να είναι το χειροπιαστό στοιχείο που σας διεγείρει σεξουαλικά αλλά όλα περνάνε από τον εγκέφαλο. Στο σεξ όλες οι αισθήσεις είναι σε εγρήγορση κι όταν μία παρεμποδίζεται τότε ο εγκέφαλος διεγείρεται περισσότερο κι η απόλαυση αυξάνεται.

Δώστε του οδηγίες. Ξεφύγετε από τα βασικά στοιχεία της σεξουαλικής σας επαφής. Δοκιμάστε να κάνετε καινούρια πράγματα, καθοδηγώντας τον σύντροφό σας. Να είστε σίγουρες ότι θα εξάψει το ενδιαφέρον του.

Κάντε μασάζ. Είναι μάλλον γνωστό ότι ένα μασάζ χαλαρώνει κι απελευθερώνει το σώμα. Αυτό είναι ότι ακριβώς χρειάζεται και στο sex. Ένα χαλαρωτικό και ταυτόχρονα αισθησιακό μασάζ συνοδευόμενο από την κατάλληλη ατμόσφαιρα με κεριά και μυρωδιές μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο διεγερτικό.

Διαβάστε εδώ: 5 χαρακτηριστικά που θέλουν οι άντρες να έχει η γυναίκα των ονείρων τους

Ντυθείτε κατάλληλα. Και δεν εννοώ φορέστε τα σέξι εσώρουχά σας. Αναλάβετε κάποιο ρόλο, ντυθείτε κατάλληλα κι αφήστε το σύντροφό σας να σας γδύσει. Είναι εξίσου διεγερτικό για εκείνον όσο και για εσάς.

Μιλήστε ελεύθερα για τις φαντασιώσεις σας. Έχετε τη δική σας ιστορία πλασμένη κι έτοιμη στο κεφάλι σας; Μοιραστείτε με τον σύντροφό σας κι αφήστε τον να εισβάλλει κι αυτός στην φαντασίωσή σας.

Αλλάξτε το συνηθισμένο μέρος που βρίσκεστε ερωτικά, που συνήθως είναι το κρεβάτι. Προτείνετε του το αυτοκίνητο ή ξεκινήστε και τελειώστε την ερωτική πράξη σ’ ένα ασυνήθιστο μέρος του σπιτιού.

Αλλάξτε στάση και ξαφνιάστε τον. Πάρτε πρωτοβουλία κι αλλάξτε θέση και στάση. Θα είναι σίγουρα ευχάριστο γι’ αυτόν και μάλλον θα ανταμειφθείτε γι’ αυτή σας την κίνηση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.