Τι προκαλεί την πρωινή στύση στους άντρες

Τετάρτη 28 Αύγουστος 2019

Κι όμως συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους άντρες να ξυπνάνε τα πρωινά με στύση και δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν αφορά τις γυναίκες, αφού είναι μια φυσιολογική σωματική αντίδραση σε διάφορα πράγματα. 

Έτσι, τι προκαλεί την πρωινή στύση;

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι την προκαλεί. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένος λόγος που να δημιουργεί την πρωινή στύση, αλλά πιστεύεται πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να τη δημιουργήσουν. 

Η πρωινή στύση συμβαίνει ήδη από το προηγούμενο βράδυ. Παρόλο που το βράδυ κοιμόμαστε, το σώμα εξακολουθεί να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του. Ειδικά το πέος ανταποκρίνεται στην διέγερση ακόμη και όταν οι άντρες κοιμούνται. Έτσι εάν κάποιος κοιμάται σε μια θέση που ασκεί πίεση στο πέος, μπορεί να ξυπνήσει με στύση.

Ένας άλλος λόγος είναι οι ορμόνες. Το πρωί τα επίπεδα τεστοστερόνης βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο και αυτό μερικές φορές είναι αρκετό για να προκαλέσει στύση. Καθώς περνάνε τα χρόνια τα επίπεδα τεστοστερόνης αρχίζουν να μειώνονται και έτσι οι πρωινές στύσεις συμβαίνει όλο και λιγότερο. 

Και μιλώντας για ορμόνες, όταν κάποιος δεν κοιμάται, ο εγκέφαλος εκπέμπει ορμόνες που ανταποκρίνονται στους στρεσογόνους παράγοντες που έχουν την ικανότητα να κάνουν μια αυθόρμητη στύση λιγότερο πιθανή. Κατά τη διάρκεια όμως του ύπνου όμως ο εγκέφαλος δεν εκπέμπει αυτές τις ορμόνες, επιτρέποντας το αίμα να ρέει και τη στύση να μεγαλώνει. 

Υπάρχουν όμως και κάποιοι παράγοντες που ενώ νομίζουμε ότι προκαλούν πρωινή στύση, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχεύει. Ένας από αυτούς είναι πως πολλοί πιστεύουν ότι η επιθυμία να ουρήσει κάποιος δημιουργεί στύση. Κάτι τέτοιο όμως είναι ψέμα. 

Ένας άλλος παράγοντας που δεν δημιουργεί πρωινή στύση είναι η αντίδραση σε ένα σεξουαλικό όνειρο. Κατά τη διάρκεια ενός κανονικού νυχτερινού ύπνου, οι άνδρες μπορούν να έχουν πολλές περιόδους στύσης όλη τη νύχτα, που δεν σχετίζονται με τη σεξουαλική σκέψη.

Ωστόσο, αν ξυπνήσετε δίπλα σε κάποιον που έχει στύση, αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το φυσικό δώρο με ένα υπέροχο πρωινό σεξ για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.