WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι είναι ο αναγκαστικός οργασμός;


1 Νοεμβρίου 2019

Τι είναι ο αναγκαστικός οργασμός;

Η αποφυγή του ελέγχου μπορεί να είναι μια από τις πιο ελκυστικές πτυχές του BDSM - από τη χρήση σχοινιών μέχρι την εκτέλεση σεναρίων ρόλων με κυρίαρχους και υποτακτικούς.

Αλλά θα βάζατε τον οργασμό σας στα χέρια του συντρόφου σας, έτσι ώστε να αποφασίσει ο ίδιος εάν θα έχετε ή όχι; Αν αυτό ακούγεται ελκυστικό για εσάς, τότε μπορεί να είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε να έχετε αναγκαστικούς οργασμούς.

Τι είναι ένας αναγκαστικός οργασμός;

Οι αναγκαστικοί οργασμοί αποτελούν μέρος του BDSM, όπου ο ένας ελέγχει τον οργασμό του άλλου. Σκεφτείτε το ως δοκιμασία - ο υποτακτικός μάχεται με την επιθυμία να προσχωρήσει στο αποκορύφωμα, ενώ ο κυρίαρχος, ο οποίος χρησιμοποιεί δονητές ή άλλα παιχνίδια, θα πρέπει να δώσει την άδεια για να φτάσει ο υποτακτικός σε οργασμό. 

Προκειμένου να συμβεί ένας αναγκαστικός οργασμός, ο υποτακτικός πρέπει να προσπαθήσει να καθυστερήσει τον οργασμό, ενώ ο κυρίαρχος διεγείρει τα γεννητικά όργανα και τις άλλες ερωτογενείς ζώνες σε μια προσπάθεια να τον φέρει σε οργασμό. Αυτό μπορεί να γίνει με την εκτέλεση του κολπικού, στοματικού ή πρωκτικού σεξ, αλλά συνήθως συμβαίνει με τη βοήθεια παιχνιδιών του σεξ. Ο υποτακτικός συνήθως συγκρατείται με σχοινί ή άλλο εξοπλισμό, ενώ ο κυρίαρχος προσπαθεί να του δώσει ένα αναγκαστικό οργασμό.

Ο αναγκαστικός οργασμός είναι συνήθως μια πολύ διεγερτική και ερωτική εμπειρία και έχει πλεονεκτήματα τόσο για τους υποτακτικούς όσο και για τους κυρίαρχους. Για τους υποτακτικούς, είναι ένας τρόπος για να αισθανθούν μια μεγάλη χαρά στα χέρια του κυρίαρχου. Το αίσθημα της αδυναμίας μπορεί να αυξήσει την εμπειρία και να κάνει την πρακτική ακόμα πιο ευχάριστη. 

Τέλος υπάρχουν μερικά όρια τα οποία είναι σημαντικό να τεθούν πριν υποκύψει κάποιος στον καταναγκαστικό οργασμό. Το πιο βασικό είναι να συζητήσετε πόσο μακριά είστε πρόθυμοι να το φτάσετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.