WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι άντρες υπάρχουν και σήμερα έχουν την τιμητική τους


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2019

Οι άντρες υπάρχουν και σήμερα έχουν την τιμητική τους

Δεν είναι τόσο εγκεφαλικές τελικά οι γυναίκες. Απλώς περνάνε τους άντρες από «κόσκινο» και ζητάνε πολλά, όταν οι ίδιες δεν έχουν να δώσουν και τόσα. Και συνεχώς καταλήγουν στο γνωστό: «Δεν υπάρχουν άντρες πια».

Ωστόσο, οι άντρες και υπάρχουν και προσπαθούν να κάνουν βήματα για να βγουν ένα ραντεβού ή να κάνουν μία σχέση. Τι σημαίνει όμως, πραγματικός άντρας για μια γυναίκα; Σημαίνει να είναι πιστός και να μπορούν να στηρίζονται επάνω του. Σημαίνει να είναι ευγενικός και ηθικός, ενώ τεράστιο ρόλο παίζει να είναι ένας άντρας και καλός πατέρας.

jenny.gr

Οι γυναίκες προτιμούν άντρες με ευφυία και γενναιοδωρία. Φυσικά, δεν θέλουν έναν άντρα ανασφαλή και χωρίς πάθος. Θα πρέπει εκτός των άλλων να είναι καλός ακροατής, ρομαντικός και καλός στο σεξ. Οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν άντρες που έχουν χιούμορ. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες έλκονται περισσότερο από τους άνδρες που μπορούν να τις κάνουν να γελούν. Ενώ είναι ενδιαφέρον ότι οι άντρες γενικά δεν έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες που μπορούν να τους κάνουν να γελούν.

Οι γυναίκες ελκύονται από άντρες που ξέρουν τι ακριβώς θέλουν και αυτοί αποτελούν τους πραγματικούς άντρες. Ένα άλλο πολύτιμο χαρακτηριστικό που επισημαίνουν ορισμένες γυναίκες είναι ότι θέλουν άντρες πιο κατασταλαγμένους και σταθερούς. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, πώς να το αποκτήσουν και πόσο σημαντικό είναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνήθως δεν χάνουν χρόνο για να παίζουν παιχνίδια.

jenny.gr

Οι άντρες δεν αναζητούν το δράμα, κι αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που ψάχνει μία γυναίκα σ' έναν άντρα. Ας το παραδεχτούμε, οι γυναίκες είναι αρκετά συναισθηματικά πλάσματα. Μπορούν εύκολα να υπερβάλλουν και να ενεργούν χωρίς να σκέφτονται. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να έχουν άντρες που να κρατάνε την ισορροπία. 

Όποια κι αν είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα σπουδαίο για μια γυναίκα, μην ξεχνάμε ότι κάθε άντρας κρύβει ένα μικρό παιδί μέσα του, που χρειάζεται λίγη εκπαίδευση και λίγη παραπάνω υπομονή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους πιο σέξι άντρες και πως άλλαξαν με το πέρασμα του χρόνου:

Και στο παρακάτω βίντεο δείτε τους πιο σημαντικούς άντρες που κατάφεραν ν' αλλάξουν τον κόσμο. Όπως, άλλωστε είναι γνωστό, στο πέρασμα των χρόνων σπουδαία κατορθώματα έχουν πραγματοποιηθεί από άντρες και είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοούμε.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.