WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Pornhub για το 2019


The Jennettes

12 Δεκεμβρίου 2019

Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο Pornhub για το 2019

Μόνο το 2019, το PornHub είχε 42 δισεκατομμύρια επισκέψεις, και το επιβλητικό των 115 εκατομμύριων επισκέψεων κάθε μέρα του έτους.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα του PornHub, οι χρήστες στην πλατφόρμα αναζητούσαν περιεχόμενο με κοινά θέματα. Η λέξη "amateur" ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση, σύμφωνα με το PornHub, με τον  όρο "alien" να έρχεται δεύτερος, και τον "POV" να ακολουθεί.

jenny.gr

Σύμφωνα με τη Laurie Betito, κλινική ψυχολόγος και διευθύντρια του σεξουαλικού κέντρου ευεξίας του PornHub, οι πιο δημοφιλείς όροι αναζήτησης πορνό, υποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι ψάχνουν πιο ρεαλιστικές απεικονίσεις στο σεξ όταν θέλουν να δουν πορνό. Ο όρος αναζήτησης "ερασιτέχνης", για παράδειγμα, παράγει κυρίως βίντεο ερασιτεχνών πορνογραφικών καλλιτεχνών, που κάνουν τη δική τους παραγωγή πορνογραφίας χαμηλού προϋπολογισμού.

Το PornHub διαπίστωσε επίσης ότι τα τρέχοντα γεγονότα επηρέασαν τις κορυφαίες αναζητήσεις, καθώς οι "alien" είχαν συσσωρευτεί γύρω από το χρονικό διάστημα που οι άνθρωποι συζητούσαν για την καταστροφή της Area 5, μια άκρως μυστική στρατιωτική βάση, όπου η κυβέρνηση φημολογείται ότι κρατά τους αλλοδαπούς.

Ο όρος αναζήτησης "POV" σηματοδότησε ένα ενδιαφέρον για το πορνό, σύμφωνα με το PornHub. Οι άνθρωποι που διαθέτουν συσκευές εικονικής πραγματικότητας, όπως τα ακουστικά, μπορούν να έχουν μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία προβολής.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.