WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Bold Sex Partner: Ο νέος όρος στο σεξ που συναρπάζει όλο και περισσότερους ανθρώπους


15 Δεκεμβρίου 2019

Bold Sex Partner: Ο νέος όρος στο σεξ που συναρπάζει όλο και περισσότερους ανθρώπους

Τι εκτιμάτε περισσότερο σε έναν σεξουαλικό σύντροφο - έναν ηγέτη με σεξουαλική αυτοπεποίθηση ή έναν πιο προσεκτικό και διστακτικό εραστή; Μια σαφής πλειοψηφία  ανδρών και γυναικών επιλέγουν την πρώτη εκδοχή. 

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ένας τολμηρός εραστής είναι μαγευτικός και συναρπαστικός. Οι περισσότεροι έλκονται από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στο σεξ. Τι σημαίνει όμως ο όρος Bold Sex Partner; 

Είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση που δεν έχει κατανοηθεί καλά. Παραδείγματος χάριν, ένα στερεότυπο υποδηλώνει ότι οι άντρες αισθάνονται ότι απειλούνται από τη σεξουαλική δύναμη των γυναικών και έτσι προτιμούν πιο υποτακτικούς εραστές. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι άνδρες και γυναίκες αισθάνονται ότι απειλούνται από τη σεξουαλική δύναμη ενός συντρόφου και έτσι προσπαθούν να τον μειώσουν. Και ένα υποσύνολο των ανθρώπων απλά προτιμά να κυριαρχεί σε όλες τις καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών. Αλλά, ως επί το πλείστον οι άνθρωποι προτιμούν συντρόφους με τόλμη και να δείχνουν ενεργά τη σεξουαλική τους επιθυμία- προτιμούν έναν Bold Sex Partner. 

Εν ολίγοις ο Bold Sex Partner, μπορεί να ενισχύσει το πάθος. Σκεφτείτε το. Ένας σεξουαλικά τολμηρός σύντροφος μπορεί να σας κάνει να νιώθετε επιθυμητοί και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Το πάθος ενός Bold Sex Partner σας παρασέρνει και σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Όταν ένας εραστής είναι τολμηρός μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό σεξουαλικό ελιξίριο.

Αλλά ο φόβος και η τεμπελιά μπορεί να μας εμποδίσει να δείξουμε μια πιο τολμηρή πλευρά του εαυτού μας. Για παράδειγμα:

Η σεξουαλική τόλμη έχει μια σκοτεινή πλευρά. Αν εκφραστεί χωρίς συγκατάθεση και καλή επικοινωνία, μπορεί να γίνει δυσάρεστη. Οι άνδρες μπορεί να φοβούνται ότι η τόλμη τους θα έχει ως αποτέλεσμα να αισθανθεί η σύντροφος τους άσκημα και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουν να κάνουν με τη γυναίκα που αγαπούν.

Η σεξουαλική τόλμη αποπνέει εμπιστοσύνη, αλλά απαιτεί τεράστιο θάρρος. Αυτό συμβαίνει επειδή η τολμηρότητα στην κρεβατοκάμαρα εντείνει την πιθανότητα απόρριψης. Κάνουμε τους εαυτούς μας ευάλωτους όταν δείχνουμε με τόσο σαφή τρόπο τις επιθυμίες μας. Ως αποτέλεσμα, κινδυνεύουμε να νιώθουμε ντροπή - πιθανώς το πιο τοξικό συναίσθημα που γνωρίζουμε. 

Η σεξουαλική τόλμη απαιτεί προσπάθεια και ενέργεια. Είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι παθητικός και να περιμένεις από τον σύντροφό σου να δημιουργήσει μια ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία για εσένα. 

Η σεξουαλική τόλμη απαιτεί αυτογνωσία. Απαιτεί να είμαστε σε επαφή με τα συναισθήματα και το σώμα μας. Πρέπει να γνωρίζουμε τι μας αρέσει και να δώσουμε στους εαυτούς μας την άδεια να απολαύσουμε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. 

Ως αποτέλεσμα, δεν είναι ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να αποφεύγουν να τολμούν στο σεξ. Αυτό είναι δεν είναι πρόβλημα στην αρχή της σχέσης, όμως καθώς περνάνε τα χρόνια και εξοικειώνεστε με τον σύντροφό σας, το πάθος μειώνεται και πρέπει να αναθερμανθεί. 

Η εξεύρεση ενός Bold Sex Partner απαιτεί θάρρος και αποφασιστικότητα. Αλλά αν υποθέσουμε ότι ο εραστής σας είναι ο άνθρωπος που αγαπάτε περισσότερο, τι πραγματικά έχετε να χάσετε; Αποφασίστε μαζί τι μπορεί να φέρει περισσότερο πάθος στην κρεβατοκάμαρά σας και στη συνέχεια αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. 

Για τα περισσότερα ζευγάρια, το γεγονός ότι αγαπάει ο ένας τον άλλον δεν αρκεί για να διατηρήσουν ενεργή τη σεξουαλική τους ζωή με την πάροδο του χρόνου. Με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να διακινδυνεύουν μια ζωή με βαρετό σεξ. Ένας Bold Sex Partner μπορεί να κρατήσει ενεργή τη σεξουαλική σας ζωή. 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.