WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι άντρες αποκαλύπτουν τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ


1 Ιανουαρίου 2020

Οι άντρες αποκαλύπτουν τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ

Το σεξ είναι παιχνίδι για δύο και όπως επισημαίνουν οι εμπειρογνώμονες και ειδικοί του σεξ, οι γυναίκες κάνουν αρκετά λάθη.

Έτσι λοιπόν παρακάτω συγκεντρώσαμε  τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών στο σεξ σύμφωνα με το αντρικό φύλο. 

Ανησυχούν συνέχεια για την εμφάνισή τους.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών είναι ότι ανησυχούν διαρκώς για την εμφάνισή τους, ακόμα και όταν βρίσκονται στον κρεβάτι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αυξάνεται το άγχος και να μην απολαμβάνουν το σεξ. Επίσης οι περισσότεροι άντρες έχουν δηλώσει πως δεν είναι τόσο παρατηρητικοί, όσο πιστεύει το γυναικείο φύλο.

Πιστεύουν ότι οι άντρες έχουν διαρκώς όρεξη για σεξ.

Μπορεί στην εφηβεία και μέχρι τα 25 έτη οι άντρες να θέλουν να βρίσκονται συνέχεια στο κρεβάτι μαζί με τη σύντροφό τους. Όμως αυτό αλλάζει κατά τη διάρκεια της ζωής τους, γιατί πραγματικά λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητας, τις αλλαγές στο σώμα όπως και στην λίμπιντο τους η διαρκής επιθυμία για σεξ δεν είναι εφικτή.

Δεν παίρνουν πρωτοβουλία

Η έλλειψη πρωτοβουλίας στο σεξ είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών.  Από την άλλη μεριά οι άντρες θέλουν να τους διεκδικούν. Καλό είναι λοιπόν να δείχνετε το ενδιαφέρον σας πού και πού. Ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει. 
 

Δεν καθοδηγούν τον άντρα στο σεξ

Οι άντρες νιώθουν συνήθως πιο άνετα να συζητήσουν για το τι τους αρέσει και να το εκφράσουν ευθέως ακόμα και τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής, ενώ οι γυναίκες είναι πιο διστακτικές. Μην διστάζετε και πείτε του ακριβώς τι θέλετε από εκείνον. Οι άντρες θέλουν πάρα πολύ να βλέπουν ότι ικανοποίησαν την σύντροφό τους σεξουαλικά. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.