Αυτές είναι οι αγαπημένες στάσεις των αντρών στο σεξ

The Jennettes
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Οι στάσεις του σεξ είναι σαν τον καφέ, ο καθένας θέλει κάτι διαφορετικό. Κάποιοι είναι παραδοσιακοί και κάποιο άλλοι προτιμάνε πιο πικάντικα πράγματα. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες στάσεις που είναι οι αγαπημένες των περισσότερων ανδρών.

Μια μελέτη που διεξάχθηκε στις Η.Π.Α αποκάλυψε ποιες στάσεις προτιμάει το ανδρικό φύλο. Σας τις παρουσιάζουμε με τη σειρά προτίμησης.

Doggy Style

Αυτή η στάση βγήκε πρώτη στις προτιμήσεις των ανδρών. Οι λόγοι είναι καθαρά πρακτικοί, αφού έχουν την καλύτερη θέα, τα οπίσθια σου, και παράλληλα νιώθουν βασιλιάδες – αυτό με την κυριαρχία ποτέ δεν το κατάλαβα, αλλά θα το δεχτώ. Πάντως αυτή η στάση θα αρέσει και σε εσένα, άρα μην γκρινιάζεις και απόλαυσε την.

Ιεραποστολικό

Η δεύτερη στη λίστα είναι το ιεραποστολικό. Έπεσες από τα σύννεφα; Κι όμως είναι γεγονός και νομίζω ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με αυτή την προτίμηση των ανδρών. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η στάση συνδυάζει αποτελεσματικά τρία σημαντικά πράγματα για το σεξ: την άνεση, την οικειότητα και την ευχαρίστηση. Κάποιοι και κάποιες θα την αποκαλέσουν τη στάση των τεμπέληδων. Εγώ θα αρκεστώ να πω: αν ευχαριστεί και τους δυο, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία.

Γυναίκα από πάνω

Να που υπάρχουν άνδρες οι οποίοι δίνουν τον έλεγχο στο γυναικείο φύλο. Μη νομίζεις όμως ότι σου κάνει και χάρη, γιατί πάλι εκείνος βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Είναι αραχτός, αφού εσύ κάνεις όλη τη δουλειά, και έχει πλήρη θέα το στήθος σου. Αν βέβαια δεις ξαφνικά μια αφηρημάδα στο βλέμμα του, τότε ίσως πρέπει να αναρωτηθείς μήπως κάνεις κάτι λάθος.