Σεξ στο ντους: 4 μυστικά για να το απολαύσετε

Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020

Ένα από τα πιο ιντριγκαδόρικα μέρη του σπιτιού για να κάνετε σεξ είναι το ντους. Εκεί που το ζεστό νερό  τρέχει πάνω στα σώματά σας, πλένετε ο ένας τον άλλο με υπέροχα μυρωδικά σαπούνια και όλα είναι πολύ ερωτικά. 

Όμως για να μπορέσετε να απολαύσετε το σεξ ενώ κάνετε ντους, καλό είναι να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές. 

Κάντε την κατάλληλη προετοιμασία.  

Η ερωτική εστίαση θα πρέπει να είναι σχετικά με το ότι θα κάνετε μαζί ντους, και όχι μόνο στην ερωτική πράξη. Κάθε φορά που κάνετε μπάνιο μετά νιώθετε αναζωογονημένοι.  Αυτό συμβαίνει επειδή το ζεστό νερό βοηθάει να χαλαρώσετε τους μύες και να ηρεμήσει το συμπαθητικό νευρικό σας σύστημα, το οποίο ελέγχει τις ακούσιες λειτουργίες (όπως η αναπνοή) και την απόκριση της χαλάρωσης. Από την άλλη μεριά εάν το συμπαθητικό νευρικό σας σύστημα δεν είναι σε ηρεμία, καθιστά αδύνατο το σώμα σας να είναι αρκετά χαλαρό για να διεγερθεί σεξουαλικά. 

Αφήστε λοιπόν το ζεστό νερό να κάνει τη δουλειά του, πάρτε το χρόνο σας και πλύνετε ένας τον άλλον. Πλύνετε τα μαλλιά του συντρόφου σας, βάλτε του αφρόλουτρο σε όλο το σώμα και κάντε μασάζ. Στο τέλος και οι δυο θα καταλήξετε να απολαμβάνετε το σεξ κάτω από το τρεχούμενο νερό. Κρατήστε απλά το σαπούνι μακριά από τον κόλπο , καθώς μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις όπως βακτηριακή κολπίτιδα. 

Λάβετε υπόψη την ασφάλεια.

Προσέξετε έτσι ώστε να μην γλιστράει το πάτωμα, γιατί το τελευταίο που χρειάζεστε είναι να βρεθείτε στο νοσοκομείο. Επιλέξετε επίσης στάσεις που είναι ασφαλείς, ιδανικά η στάση «στα όρθια» προσφέρεται για το σεξ στο ντους. Δεν χρειάζεται να σηκώσετε το σύντροφό σας από το έδαφος. Κατά κανόνα, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν πάντα τουλάχιστον τρία πόδια σταθερά στο έδαφος, δηλαδή και τα δύο πόδια του συντρόφου σας και ένα από τα δικά σας.

Να έχετε κοντά σας ένα λιπαντικό. 

Το νερό δεν παρέχει σωστή λίπανση. Στην πραγματικότητα, διώχνει τη φυσική λίπανση του κόλπου και μπορεί να κάνει δυσάρεστη την επαφή. Φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα λιπαντικό, σε περίπτωση που νιώσετε ότι ο κόλπος αρχίζει και γίνεται ξηρός. 

Μετά το ντους, πολύ ερωτικό είναι και το παιχνίδι με τις πετσέτες.

Σκουπίστε ο ένας τον άλλον και επικεντρωθείτε περισσότερο στα επίμαχα σημεία. Ειδικά, εάν έχετε χρόνο, τότε θα είστε και οι δύο έτοιμοι για δεύτερο γύρο!

Το σεξ στο ντους μπορεί να γίνει πραγματικά πολύ διασκεδαστικό, εφόσον είστε χαλαροί και έτοιμοι να το απολαύσετε. Εάν από την άλλη μεριά διαπιστώσετε πως το συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού δεν σας ταιριάζει, υπάρχουν άλλα μέρη που μπορείτε να πειραματιστείτε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.