WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των ανδρών και των γυναικών


2 Μαρτίου 2020

Οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των ανδρών και των γυναικών

Μπορεί να μην θέλετε να το παραδεχτείτε, παρόλα αυτά σύμφωνα με έρευνες οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις. Φυσικά ακριβώς επειδή φαντασιώνεστε κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν σημαίνει ότι θέλετε και να γίνει πραγματικότητα. Εξάλλου η φαντασία και η πραγματικότητα είναι δύο διαφορετικά πράγματα, και μερικές φαντασιώσεις είναι καλύτερα να μείνουν ως φαντασιώσεις.

Έτσι λοιπόν μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στη Journal of Sexual Medicine αποκάλυψε τις πιο συχνές φαντασιώσεις τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. 

Το BDSM είναι η πιο κοινή σεξουαλική φαντασίωση, σύμφωνα με την έρευνα. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι έχουν σκεφτεί το BDSM τουλάχιστον μία φορά, με το 93% των ανδρών και το 96% των γυναικών να αναφέρουν ότι το έχουν ως φαντασίωση. Μάλιστα οι φαντασιώσεις υποταγής και δεσμών ήταν πιο συχνές μεταξύ των γυναικών και οι φαντασιώσεις κυριαρχίας ήταν πιο συχνές μεταξύ των ανδρών. 

Οι συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής φαντασίωση. Ενενήντα τοις εκατό των ανδρών και το 93% των γυναικών δήλωσαν ότι είχαν φανταστεί τον σύντροφό τους να τους μιλάει με σεξουαλικά υπονοούμενα. 

Τρίτη ήταν το παιχνίδι ρόλων με άνδρες και γυναίκες να φαντασιώνονται τον γιατρό, τον δάσκαλο, την αστυνομία ή άλλης μορφής ενδυμασίας. 

Όσον αφορά άλλες συνήθεις μορφές σεξουαλικών φαντασιώσεων:

Το 73% των ανδρών και το 48% των γυναικών είχαν φανταστεί να τους βλέπουν άλλοι κατά τη διάρκεια του σεξ. 
 
Το 58% των ανδρών και το 36% των γυναικών δήλωσαν ότι είχαν φανταστεί τον σύντροφό τους να έχει σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλο.

Το 43% των ανδρών και το 36% των γυναικών δήλωσαν ότι είχαν φανταστεί ένα αντικείμενο φετίχ, όπως το δέρμα, τα παπούτσια και / ή το καλσόν.

Το 37% των ανδρών και το 41% των γυναικών είχαν φανταστεί την ενσωμάτωση της τροφής με το σεξ .

Πολλές από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που οι άνθρωποι σκέφτονται είναι σπάνιες ή ασυνήθιστες. Αυτό είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι τείνουν να νιώθουν ντροπή, ενοχή, αμηχανία και άγχος, με αποτέλεσμα να συζητάνε σπάνια για τις φαντασιώσεις τους.  

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.