WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Επιτέλους μένετε στο σπίτι και έχετε χρόνο να δοκιμάσετε νέα πράγματα στο σεξ


2 Απριλίου 2020

Επιτέλους μένετε στο σπίτι και έχετε χρόνο να δοκιμάσετε νέα πράγματα στο σεξ

Πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν πολλές ώρες στο σπίτι, ώστε να σταματήσουν τη μετάδοση της πανδημίας. Έτσι λοιπόν τώρα είναι η στιγμή να γίνετε  δημιουργικοί και να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις. 

Μπορεί πριν λίγο καιρό να είχατε σαν δικαιολογία την έλλειψη χρόνου, όμως κάτι τέτοια πλέον δεν ισχύει. Έφτασε η στιγμή να ανοίξετε την ντουλάπα σας και να βρείτε το ξεχασμένο σέξι εσώρουχο, την αποκριάτικη στολή και την περούκα-γιατί όχι-, και να πειραματιστείτε στο κρεβάτι μαζί με τον σύντροφό σας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και ο χρόνος που έχετε επίσης….

Δοκιμάστε μια νέα στάση, ένα άλλο δωμάτιο, ένα νέο sex toy. Η αναστάτωση που θα νιώσετε μοιάζει με αυτήν που είχατε όταν κάνετε σεξ με κάποιον για πρώτη φορά. Επιπλέον το να ξεπεράσετε να γνωστά σας όρια χτίζει εμπιστοσύνη με τον σύντροφο σας. 

Επίσης το σεξ είναι η ιδανική λύση εκτόνωσης, όταν δεν έχετε διάθεση να μιλήσετε για τα προβλήματά σας. Όταν το πράγματα δεν πάνε τόσο καλά, το σεξ μπορεί να είναι αυτό που θα φτιάξει τη διάθεσή σας, θα σας δώσει την ώθηση να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Το σεξ είναι ένας τρόπος να δηλώσετε πως είστε γεμάτοι ζωή. 

Και επειδή δεν γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει αυτή η κατάσταση, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που περνάμε με το έτερό μας ήμισυ. Ποιος ξέρει μπορεί να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε και να ερωτευτούμε τον ίδιο άνθρωπο από την αρχή. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.