Πώς θα απολαύσετε το σεξ όταν κάνει ζέστη

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Συνήθως όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει η λίμπιντο μειώνεται. Και επειδή σιγά σιγά έρχεται το καλοκαίρι, άρα και η ζέστη, δεν θα πρέπει να αφήσετε τον καιρό να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή. 

Έτσι λοιπόν, παρακάτω θα διαβάσετε μερικές συμβουλές, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το σεξ ακόμα και όταν έξω έχει καύσωνα.

Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Μπορεί τα αρωματικά κεριά, τα ροδοπέταλα και ο χαμηλός φωτισμός να μη φαντάζουν τόσο ευχάριστα όταν έχει ζέστη. Όμως, όσοι έχετε κλιματιστικό, μπορείτε να το προγραμματίσετε στην κατάλληλη θερμοκρασία, προσοχή όμως μην κάνετε το δωμάτιο Σιβηρία, και δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Εάν δεν έχετε κλιματισμό, τότε ανοίξτε τον ανεμιστήρα σας και απολαύστε την ερωτική σας ζωή.

Η αντίθεση ζεστό με κρύο είναι μία από τις πιο έντονες αισθήσεις και μπορεί να ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη. Βάλτε ένα παγάκι στο στόμα σας και προσφέρετε μια δόση δροσιάς στο σώμα του συντρόφου σας.

Κάντε μαζί ντους. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού ανάλογα με το πόσο ζέστη έχει και απολαύστε ένα ντους μαζί.

Και τέλος, εάν όλες οι προσπάθειες για να αποφύγετε τη ζέστη αποτύχουν, απλά αγκαλιάστε το καυτό σώμα του συντρόφου σας και αφήστε τον ιδρώτα να γίνει μέρος της ερωτικής πράξης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα