WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς γίνεται να "κολλήσετε" κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και τι πρέπει να κάνετε


30 Ιουλίου 2020

Πώς γίνεται να "κολλήσετε" κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και τι πρέπει να κάνετε

Ο εγκλωβισμός πέους μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και ο επιστημονικός όρος ονομάζεται Penis Captivus. Είναι πολύ πιο συχνός στα ζώα και ειδικά στους σκύλους, αλλά στους ανθρώπους είναι πολύ σπάνιο να συμβεί.

Ο εγκλωβισμός πέους συμβαίνει όταν οι μύες του κόλπου της γυναίκας σφίγγουν γύρω από το πέος, με αποτέλεσμα ο άντρας να μην μπορεί να το βγάλει από τον κόλπο και το ζευγάρι μένει κολλημένο. 

Ευτυχώς ο εγκλωβισμός πέους δεν διαρκεί πολύ ώρα και τις περισσότερες φορές έχει διάρκεια μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Όταν τελειώνει ο οργασμός της γυναίκας, οι συσπάσεις που έχουν προκαλέσει το πρόβλημα σταματούν και ο άντρας μπορεί να αποσυρθεί.

Τι να κάνετε εάν σας συμβεί;

Καταρχάς δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, αντιθέτως πρέπει και οι δυο να χαλαρώσετε και να σταματήσετε να το σκέφτεστε. Η χαλάρωση θα επιτρέψει στο αίμα να φύγει από το πέος και ο άντρας να χάσει τη στύση του, ενώ οι πυελικοί μύες της γυναίκες θα χαλαρώσουν και δεν θα σφίγγουν πλέον το πέος. 

Ο εγκλωβισμός του πέους τις περισσότερες φορές δεν είναι επικίνδυνος και δεν οδηγεί στο νοσοκομείο, όπως πολλοί μπορεί να πιστεύουν. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.