WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 βήματα για πιο παθιασμένες ερωτικές επαφές


6 Σεπτεμβρίου 2020

5 βήματα για πιο παθιασμένες ερωτικές επαφές

Το κρεβάτι σας κάποτε "αναστέναζε" κάθε βράδυ. Τώρα όμως η ερωτική διάθεση έχει κάνει φτερά. Δεν χρειάζεται όμως να σας παίρνει από κάτω, γιατί υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που μπορούν να επαναφέρουν το πάθος στη σεξουαλική σας ζωή.  

Μην βιάζεστε.

Είναι δύσκολο να βιώσετε το πάθος, όταν βιάζεστε να ολοκληρώσετε την πράξη, αντ αυτού αφιερώστε περισσότερο χρόνο φλερτάροντας με τον σύντροφό σας. Αυτό δημιουργεί ενθουσιασμό που μπορεί να μετατραπεί σε πάθος. 

Χρησιμοποιήστε όλες τις αισθήσεις. 

Η αφή δεν είναι η μόνη αίσθηση που παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ. Δώστε προσοχή στο σώμα σας και στο γύρω περιβάλλον και παίξτε με όλες τις αισθήσεις για μέγιστη απόλαυση. Χρησιμοποιείστε αρωματικά έλαια για την αίσθηση της όσφρησης και σαντιγί για την αίσθηση της γεύσης...

Δημιουργήστε μαζί νέες εμπειρίες.

Κάντε σχέδια για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ένα βράδυ σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη. Η απλή απόλαυση του νέου χώρου, θα αναζωπυρώσει το πάθος. Εάν έχετε το χρόνο μπορείτε να φύγετε για ένα σαββατοκύριακο. Προσπαθήστε να προγραμματίσετε δραστηριότητες που αυξάνουν την αδρεναλίνη σας, επειδή αυτές οι εμπειρίες θα σας φέρουν πιο κοντά και θα ξυπνήσουν το σώμα σας.

Κάντε μια έκπληξη.

Αφεθείτε στις φαντασιώσεις του συντρόφου σας και σκεφτείτε δημιουργικά για να προσθέσετε το στοιχείο της έκπληξης στις συναντήσεις σας. Μπείτε στο ντους απροσδόκητα ενώ ο σύντροφός σας βρίσκεται ήδη μέσα. Φορέστε σέξι εσώρουχα ή βάψτε το σώμα σας με βρώσιμα χρώματα.

Μάθετε όσο πιο πολλά μπορείτε για το σεξ.

Αυτό είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να ξαναφέρετε το πάθος στην ερωτική σας ζωή. Βρείτε ιστότοπους και βιβλία που σχετίζονται με το σεξ. Διαβάστε βιβλία που προτείνουν μια ποικιλία στάσεων και στη συνέχεια, δοκιμάστε μερικές από αυτές με τον σύντροφό σας. Διαβάστε συμβουλές για το σεξ και μετά πειραματιστείτε με τον σύντροφό σας. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο περισσότερα κόλπα μπορείτε να παίξετε, για να κάνετε το σεξ πιο συναρπαστικό. 

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε κάθε σεξουαλική επαφή. Εάν βαρεθείτε, υποθέστε ότι ο σύντροφός σας βαριέται επίσης. Τι θα χρειαστεί για να κάνετε το σεξ πιο ευχάριστο για εσάς; Οι απαντήσεις θα σας οδηγήσουν σε πιο παθιασμένες σεξουαλικές συναντήσεις στο μέλλον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.