Πώς θα καταλάβετε ότι δεν είστε ερωτευμένοι ακόμα κι αν νομίζετε ότι είστε

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Νομίζετε ότι αγαπάτε τον σύντροφό σας. Είναι όλα όσα θέλατε ποτέ και περισσότερο και τα πηγαίνετε τόσο καλά. Ωστόσο εάν αναγνωρίζετε τα παρακάτω σημάδια, τότε τα συναισθήματά σας μπορεί να μην είναι αληθινά. 

Δεν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το εάν στεναχωρήθηκε με κάτι.

Παλιότερα όταν ο σύντροφός σας περνούσε μια δύσκολη περίοδο, νιώθατε ότι περνάτε και εσείς το ίδιο δύσκολα. Πλέον όμως αδιαφορείτε για το τι συμβαίνει στη ζωή του και αυτό δεν είναι καλό.

Δεν βλέπετε κοινό μέλλον.

Ίσως τον αγαπάτε, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε ένα μέλλον μαζί του, παρόλο που λέτε ότι το κάνετε. 

Είστε πιο ευτυχισμένοι μόνοι σας.

 Όταν δεν είστε με τον σύντροφό σας, αισθάνεστε πολύ πιο χαρούμενοι. Σας ακούγεται οικείο; 

Δεν είναι η προτεραιότητά σας.

Εάν τον τελευταίο καιρό τον βλέπετε όλο και λιγότερο, γιατί είστε πολύ απασχολημένοι και δεν είναι στις προτεραιότητές σας, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα στη σχέση σας. 

Φαντάζεστε ότι τον απατάτε.

Οι φαντασιώσεις είναι κάτι το φυσιολογικό, αρκεί να μην θέλετε αλλά και μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε. Για παράδειγμα, ίσως φανταστείτε να κάνετε σεξ με τον Ryan Gosling. Αυτό δεν είναι από μόνο του πρόβλημα, αλλά τι γίνεται αν φαντάζεστε πάντα ότι κάνετε σεξ με τον καυτό συνάδελφό σας, σε σημείο που αναρωτιέστε αν θα ήταν τόσο κακό; 

Θέλετε να τον αλλάξετε.

Μήπως λέτε στον σύντροφός σας πώς να ντυθεί και πώς να συμπεριφερθεί; Εάν θέλετε να τον μεταμορφώσετε σε κάτι που δεν είναι, τότε ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί είστε μαζί του αφού δεν πληροί τις απαιτήσεις σας. 

 Νιώθετε άβολα όταν είστε μαζί σου.

Εάν ο σύντροφός σας, σας προκαλεί άγχος και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να χαλαρώσετε μαζί του, τότε σίγουρα αυτό δεν είναι καλό σημάδι. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.