WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 λόγοι για να κάνετε σχέση με έναν νεότερο άντρα


3 Δεκεμβρίου 2020

3 λόγοι για να κάνετε σχέση με έναν νεότερο άντρα

Η σχέση με έναν νεότερο άντρα έχει προνόμια και μειονεκτήματα, αλλά αξίζει. Ας πούμε, είστε 32 και είναι 26. Οι φίλοι και οι γονείς σας μπορεί να πουν ότι η σχέση σας δεν έχει μέλλον. Ίσως προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι δεν είναι έτοιμος για μακροχρόνια σχέση και ότι ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό του.

Όμως στην πραγματικότητα, ένας νεότερος άντρας μπορεί να είναι πιο έτοιμος για γάμο από έναν μεγαλύτερο άντρα. Η κοινωνία καταπιέζει πολλά ευτυχισμένα ζευγάρια όπου οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες από τους άντρες τους. Εάν λοιπόν έχετε γνωρίσει έναν νεαρότερο άντρα και δεν έχετε ιδέα τι να κάνετε στη συνέχεια, διαβάστε παρακάτω μερικούς λόγους για να συνεχίσετε να είστε μαζί. Πιστέψτε μας, η σχέση σας έχει λαμπρό μέλλον.

Θα φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας. Μπορεί να φροντίζατε πάντα τον εαυτό σας, αλλά όταν κάνετε σχέση με έναν νεότερο άντρα συνήθως προσπαθείτε ακόμα περισσότερο. Ακόμα κι αν σας αγαπάει όπως είστε, δεν θα σταματήσετε να θέλετε να φαίνεστε όμορφες.

Σας εμπνέει να ζήσετε. Ένας νεότερος άντρας είναι πιο δραστήριος και ίσως και πιο διασκεδαστικός, από έναν μεγαλύτερο σε ηλικία. Θα σας δείξει πολλές νέες δραστηριότητες και πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε και δεν θα βαρεθείτε ποτέ μαζί του. Οι νεότεροι άντρες ξέρουν πώς να ζουν τη ζωή στο έπακρο παρά το άγχος και τα προβλήματα. Την επόμενη φορά που θα έχετε προβλήματα με τη ζωή ή την εργασία σας, ένας νεότερος σύντροφος θα βρει την καλύτερη λύση για εσάς.

Κάνει τη ζωή σας πιο φωτεινή. Εάν έχετε σχέση με έναν νεότερο άντρα, η ζωή σας θα αλλάξει δραστικά. Θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσης και θα κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο ευχάριστη.  

Μόλις ερωτευτείτε έναν νεότερο θα δείτε πώς θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Απλά μην αφήσετε τους άλλους να καταστρέψουν την ευτυχία και την αγάπη σας.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.