WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όταν η 14η Φεβρουαρίου γίνεται μαρτύριο


14 Φεβρουαρίου 2021

Όταν η 14η Φεβρουαρίου γίνεται μαρτύριο

Κι όμως για πολλούς η 14η Φεβρουαρίου μπορεί να γίνει μαρτύριο. Είναι κάποιες υποχρεωτικές γιορτές - καταναγκαστικά έργα. Όπως το να χοροπηδάμε από χαρά και να περνάμε «φανταστικά» την Πρωτοχρονιά. Γιατί και ας μην έχουμε όρεξη και ας θέλουμε απλά να κοιμηθούμε δεν μπορούμε, αφού υπάρχουν όλες αυτές οι διαφημίσεις και τα status στο facebook που δεν μας αφήνουν σε ησυχία. 

Λοιπόν, όποια και να είναι η προσωπική σας ζωή, αν δεν έχετε τη διάθεση να το παίξετε ρομαντικοί με το ζόρι αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, είμαστε μαζί σας.

Αν θέλετε να διαγράψετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε κάντε το. Πείτε ότι είναι 31 Φεβρουαρίου και ξεχάστε τα δείπνα με κεράκια, τις καρδούλες και τα αρκουδάκια, βάλτε απλά ωτοασπίδες, όπως ο Οδυσσέας για να μην παρασυρθεί από τις Σειρήνες. Αλλά να είστε ταυτόχρονα σε επιφυλακή, γιατί πολλοί επιλέγουν αυτές τις ημέρες για να σας προσβάλλουν. Μακριά από εκείνους που σας εύχονται και στα δικά σας ή σας κοιτάνε με συμπόνια όταν τους λέτε ότι είστε singles. 

Και αν πάλι συναντήσετε κάποιον και σας ευχηθεί «Happy Valentine’s Day» με την κακεντρέχια να στάζει από τη γλώσσα του: Απαντήστε άχρωμα «ευχαριστώ επίσης» και φτύστε τον κόρφο σας 9 φορές.

Και αν θέλετε να κάνετε μικρές και όμορφες κινήσεις για αυτούς που αγαπάτε, τότε στείλτε μια κάρτα ή ένα μήνυμα σε έναν φίλο σας. Ή δείτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μια ταινία για να περάσετε όμορφα και να γελάσετε. 

Τέλος, να θυμάστε πως για να περνάτε καλά, πρέπει να κάνετε αυτό που πραγματικά σας ευχαριστεί. Αυτή είναι η απάντηση. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.