Μήπως ο σύντροφός σας είναι ποδολάγνος;

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Μήπως ο σύντροφός σας είναι φετιχιστής και δεν το γνωρίζετε; Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο πριν το απαντήσουμε, θα πρέπει πρώτα να μάθουμε τι είναι φετίχ. 

Τι θεωρείτε κάτι φετίχ

Με τον όρο φετίχ εννοούμε αντικείμενα ή μέρη τους σώματος που λαμβάνουν μεγάλης προσοχής με αποτέλεσμα να αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία. Τα τρία πιο κοινά φετιχιστικά μέρη του σώματος είναι τα πόδια, τα χέρια και τα μαλλιά.

Αν μάλιστα κάνετε μια έρευνα στο διαδίκτυο θα ανακαλύψετε πολλούς διάσημους που είχαν φετίχ με τα πόδια, από τον Elvis Presley, τον Andy Warhol μέχρι τον μυθιστοριογράφο και ποιητή Thomas Hardy.

Σύμφωνα με έρευνες ο φετιχισμός είναι κυρίως αντρική υπόθεση, αφού οι γυναίκες δεν εμφανίζουν μια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάτι που να τους ερεθίζει. Αν λοιπόν ο αγαπημένος σας κάθε φορά που θέλει να κάνετε σεξ σας ζητάει να φορέσετε τακούνια, ένα συγκεκριμένο ρούχο ή για παράδειγμα θέλει κάθε φορά να ακούει το ίδιο τραγούδι ή να μυρίζει μια συγκεκριμένη κολόνια τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι φετιχιστής. 

Με απλά λόγια οι φετιχιστές έχουν μια απίστευτη έλξη για κάποιο αντικείμενο ή σημείο του σώματος και το θεωρούν τεράστια ηδονή και ευχαρίστηση. Για παράδειγμα μπορεί να τους ερεθίζουν τα μακριά δάχτυλα, τα κοσμήματα στον αστράγαλο, και τα βαμμένα νύχια.

Το φετίχ με τα πόδια είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα. Στην πραγματικότητα, έχει βρεθεί ότι είναι το πιο σεξουαλικό μέρος του σώματος, εξαιρουμένων των γεννητικών οργάνων.

Όσοι έχουν φετίχ με τα πόδια, κοιτάζουν τα εξής παρακάτω

Το μέγεθος του ποδιού: το μήκος, τα δάχτυλα των ποδιών και το τακούνι.

Το σχήμα του ποδιού: επίπεδο, τοξωτό κλπ.

Αξεσουάρ ποδιών και διακόσμηση : τατουάζ, κοσμήματα , πεντικιούρ νύχια με βερνίκι νυχιών κλπ.

Πώς το μυρίζει το πόδι

Υποδήματα 

Το γυμνό πόδι

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, οι περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με τα γεννητικά όργανα και αυτές των δακτύλων των ποδιών βρίσκονται δίπλα-δίπλα.  Έτσι εξηγείται ότι τα γυναικεία πόδια αφυπνίζουν τη λίμπιντο των ανδρών αντανακλώντας την γοητεία της αισθητικής.

Εάν λοιπόν ο σύντροφός σας, σας ζητήσει να φορέσετε ένα ζευγάρι σέξι ψηλοτάκουνα δεν υπάρχει λόγος να τον κοιτάξετε παράξενα. Εάν όμως τον βρείτε να κοιμάται αγκαλιά με τα εσώρουχά σας τότε υπάρχει πρόβλημα,

Δείτε επίσης

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits