WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι


26 Απριλίου 2021

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι

Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πολύπλοκη. Γι αυτό και εάν ένας άντρας θέλει να ικανοποιήσει τη σύντροφό του τότε θα πρέπει να συζητά μαζί της τι την ευχαριστεί.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξκαι αυτά θα δούμε παρακάτω. 

Βιάζονται. Μια γυναίκα χρειάζεται το χρόνο της ακόμα και στο σεξ. Θέλει να απολαμβάνει τα φιλιά  και τα αισθησιακά χάδια σε όλο της το σώμα. Όμως οι περισσότεροι άντρες κάνουν το πιο βασικό λάθος: βιάζονται, θέλουν να πάνε κατευθείαν στην πράξη.

Δεν δίνουν σημασία τι αρέσει στις γυναίκες. Οι άντρες τουλάχιστον οι περισσότεροι, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης κινούνται με βάση τι αρέσει σε εκείνους και επικεντρώνονται στο στοματικό έρωτα.

Δεν ασχολούνται με τα προκαταρκτικά. Μπορεί μια γυναίκα να δείχνει κουρασμένη και χωρίς διάθεση για σεξ, αν όμως υπάρχει το σωστό κλίμα, τότε δεν πρόκειται να αρνηθεί. Τα προκαταρκτικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική της διάθεση.

Κάνουν σεξ με τον δικό τους τρόπο. Είναι γεγονός πως οι άντρες μπορεί να έχουν διαφορετικές προτιμήσεις στον τρόπο που γίνεται η ερωτική πράξη, ωστόσο στις περισσότερες γυναίκες δεν τους αρέσει να αντιμετωπίζονται ως «πορνοσταρ». Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και η χημεία μεταξύ του ζευγαριού εξίσου.

Δείτε επίσης: "The Ethnic Origins Of Beauty": 15 φωτογραφίες που αποτυπώνουν την μοναδική ομορφιά των γυναικών στον κόσμο

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.