WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 πράγματα που πρέπει να τολμήσετε στην ερωτική σας ζωή πριν είναι πολύ αργά


26 Ιουνίου 2021

8 πράγματα που πρέπει να τολμήσετε στην ερωτική σας ζωή πριν είναι πολύ αργά
Η ερωτική επαφή είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας. Χωρίς αυτή, δεν θα υπήρχε ζωή.

Δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα ριψοκίνδυνοι για να δημιουργήσετε μια λίστα γεμάτη με πράγματα που πρέπει να κάνετε για τα επόμενα χρόνια και τα οποία αφορούν τη σεξουαλική σας ζωή. 

Επειδή όμως ο καιρός περνάει γρήγορα, παρακάτω θα δείτε μερικά πράγματα που πρέπει  να κάνετε στο σεξ πριν είναι πολύ αργά

Κάντε σεξ στο νερό

Αλλά μην το κάνετε σε πισίνα, τζακούζι ή στον ωκεανό, επειδή υπάρχουν μικρόβια. Δοκιμάστε το στο ντους και θα ενθουσιαστείτε. 

Φορέστε σέξι εσώρουχα

Βρείτε κάτι που σας κάνει να νιώθετε όμορφα και φορέστε το. Μπορείτε μάλιστα να ντυθείτε και οι δυο κάτι που έχετε σκεφτεί.

Κάντε τα προκαταρκτικά προτεραιότητα

Κρατήστε τα ρούχα σας όσο το δυνατόν περισσότερο και ετοιμαστείτε για μια έντονη εμπειρία. 

Δοκιμάστε το ταντρικό σεξ

Το ταντρικό σεξ βασίζεται σε κάποιες αρχές τις οποίες και πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να διεγείρετε όλες τις αισθήσεις σε σημείο που δεν φαντάζεστε.

Παρακολουθήστε ερωτικές ταινίες μαζί

Παρά το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν ότι οι ερωτικές ταινίες δεν κάνουν καλό στη σχέση, στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. Οι αισθησιακές ταινίες είναι ένας ασφαλής τρόπος για να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας και να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας.

Χρησιμοποιήστε sex toys

Tο σεξ είναι πηγή ευχαρίστησης και μέρος της απόλαυσης είναι και τα sex toys. Δεν έχει σημασία αν είναι για εσάς ή για τον σύντροφό σας, αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι σας φέρνει ευχαρίστηση.

Φέρτε σαντιγί στην κρεβατοκάμαρα

Η σαντιγί είναι ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόφιμο που μπορείτε να προσθέσετε στην ερωτική πράξη. Απλώστε τη σε όλο το σώμα και αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει. 

Κάντε τηλεφωνικό σεξ 

Μιλήστε για φαντασιώσεις, περιγράψτε τι φοράτε και πείτε πώς αισθάνεστε. Κάντε το εξαιρετικά ξεχωριστό και ρομαντικό τερματίζοντας την κλήση με ένα γλυκό "Σ 'αγαπώ."

Κάντε το καλό παλιό ιεραποστολικό στο κρεβάτι.
Η παράδοση έχει τα προνόμια της. Μερικές φορές πρέπει απλά να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και εστιάσετε στην ευχαρίστησή σας. 
 

Δείτε ακόμα: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.