WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς είναι να είσαι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση


23 Ιουνίου 2021

Πώς είναι να είσαι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση

Μπορεί να έχετε βγει μόλις λίγα ραντεβού και να περνάτε πολύ όμορφα. Όμως, κάτι αιωρείται στον αέρα και τότε καταλαβαίνετε πως τελικά είστε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση...

Και σίγουρα, δεν θέλετε να πιστέψετε ότι είστε εσείς που έχετε μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, όμως είναι γεγονός.

Πώς είναι λοιπόν να είστε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση;

Είναι αρκετά δύσκολο να γνωρίζετε ότι δεν είστε η μοναδική σχέση στη ζωή του συντρόφου σας και ακόμα δυσκολότερο όταν συνειδητοποιείτε πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μη γίνετε ποτέ το μοναδικό πρόσωπο στη σχέση. 

Αλλά ακόμα και εάν αποδεχτείτε την κατάσταση, πρέπει να είστε ρεαλιστές και να μην εθελοτυφλείτε, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσετε να νιώθετε ανασφάλεια και να πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά σημαντικοί για τη σχέση. 

Το να είστε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση είναι τις περισσότερες φορές μια ψυχοφθόρα διαδικασία που με τον καιρό μπορεί να σας φθείρει. 

Είναι επίσης σημαντικό να σκεφτείτε πως όταν ο έρωτας είναι παράνομος, δεν σας επιτρέπει να φτιάξετε τη ζωή σας και να ζήσετε ελεύθερα τη σχέση σας. Μάλιστα τις περισσότερος φορές ο άπιστος σύντροφος μπορεί να δίνει φρούδες ελπίδες στην εξωσυζυγική σχέση με σκοπό να την κρατήσει όσο πιο πολύ γίνεται. Μπορεί μέχρι και να μπει και στη διαδικασία να σας πει ότι θα χωρίσει, ακόμα και όταν αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. 

Το μόνο σίγουρο είναι το να είστε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση δεν είναι όμορφο. Μπορεί να ξεκινήσει ως κάτι συναρπαστικό και ρομαντικό, αλλά σχεδόν πάντα καταλήγει σε μια καταθλιπτική, απογοητευτική κατάσταση. Εξάλλου κανέναν δεν αξίζει να είναι στη σκιά και να παίρνει δόσεις χαράς με το σταγονόμετρο.

Δείτε ακόμα: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGTBQ+ κοινότητα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.