WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς θα ξεχάσετε κάποιον που αγαπάτε ακόμα


17 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς θα ξεχάσετε κάποιον που αγαπάτε ακόμα
Η απάντηση στο πώς να ξεχάσετε ένα άτομο που αγαπάτε ακόμα,  δεν είναι η ίδια για όλους και δεν είναι πάντα εύκολη.

Η απάντηση στο πώς να ξεχάσετε ένα άτομο που αγαπάτε ακόμα,  δεν είναι η ίδια για όλους και δεν είναι πάντα εύκολη. Ο χωρισμός δημιουργεί άσχημα συναισθήματα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να γυρίσετε σελίδα και να αποδεχτείτε την αλλαγή στην κατάστασή σας.

Πώς να ξεχάσετε κάποιον που αγαπάτε ακόμα

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που η σχέση ενός ζευγαριού βρίσκεται σε κρίση, έρχεται μια στιγμή που πρέπει να ληφθεί μια απόφαση. Από τη μία πλευρά, μπορείτε να προσπαθήσετε να κερδίσετε ξανά τον αγαπημένο σας, από την άλλη, το μόνο που απομένει είναι να τερματίσετε οριστικά τη σχέση. 

Στην τελευταία περίπτωση, ο χωρισμός είναι απλός και «ανώδυνος» όταν η απόφαση είναι κοινή. Αλλά τι γίνεται όταν υπάρχει ακόμα αγάπη και συναίσθημα; Πώς μπορείτε να ξεχάσετε έναν άνθρωπο που αγαπάτε ακόμα;

Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει υπάρχει ανασφάλεια και αποπροσανατολισμός. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αρχίσετε να υποφέρετε από κατάθλιψη εξάρτηση, αλλά και από ζήλια, εμμονή και κτητικότητα. Η αρνητικότητα που μπορεί να σας περιβάλλει επηρεάζει και άλλους τομείς της ζωής σας. Είναι επομένως απαραίτητο να βρείτε έναν τρόπο για να γυρίσετε σελίδα, να αποδεχτείτε ότι η ιστορία αγάπης έχει τελειώσει και να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο.

Υπάρχουν αρχαίες ρήσεις που λένε «όταν κλείσει μια πόρτα ανοίγει μια άλλη». Το ρητό υποδηλώνει ότι στη ζωή πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές. Όμως το να προσπαθήσετε να γεμίσετε το κενό μπορεί να είναι δύσκολο, για αυτό είναι σημαντικό να μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη φίλων και συγγενών .

Όταν θέλετε ξεχάσετε μια παλιά σχέση, δεν πρέπει να ντρέπεστε να ζητήσετε βοήθεια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, στην πραγματικότητα, η επικοινωνία με έναν ειδικό, έναν θεραπευτή, έναν ψυχολόγο, μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε την καρδιά σας.

Αρχίστε λοιπόν να εστιάζετε στον εαυτό σας και βρείτε νέες ισορροπίες. Με γαλήνη, ηρεμία και θετικότητα θα μπορέσετε να αφήσετε τα πάντα πίσω σας και να ξεκινήσετε έναν νέο δρόμο.

Αφιερώστε χρόνο στον αθλητισμό, πηγαίνετε γυμναστήριο, ασκηθείτε. Το γυμναστήριο είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε νέους φίλους και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Ξεκινήστε να ζείτε ξανά και ανακαλύψτε ξανά τα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στην καθημερινή σας ζωή.

Επίσης, πρέπει να αποφύγετε να συναντήσετε τον πρώην σας μέχρι να επουλωθούν πλήρως οι πληγές της καρδιάς σας. Μην ενδώσετε στο "ας γίνουμε φίλοι " αμέσως και σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Θα έχετε χρόνο να δημιουργήσετε μια φιλία με τον πρώην σας, εφόσον το θελήσετε αργότερα. 

Τέλος χαλαρώστε και αναπνεύστε, αλλά κυρίως θυμηθείτε ότι το παρελθόν είναι εμπειρία. Πρέπει να διδαχθούμε από αυτό, αλλά δεν πρέπει να εξαρτιόμαστε από αυτό ή να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να αποκλειστεί ή να περιοριστεί.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.