WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 σημάδια που δείχνουν πως ήρθε η ώρα να χωρίσετε


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2021

5 σημάδια που δείχνουν πως ήρθε η ώρα να χωρίσετε

Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δύσκολα αποφασίζουμε να αφήσουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε – ιδιαίτερα αν είμαστε καιρό μαζί. Έχει γίνει κομμάτι μας, άλλωστε, έχουμε μάθει να ζούμε μαζί του.

Ίσως κάναμε τα πάντα για να κρατήσει αυτή η σχέση. Κάναμε υποχωρήσεις, το προσπαθήσαμε – δε λειτουργεί, όμως. Παρακάτω, θα δείτε 5 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος. Όσο σκληρό και αν φαίνεται.

Σας ενοχλεί ό, τι κι αν κάνει

Μασάει δυνατά, αναπνέει δυνατότερα. Οι απόψεις του, τα λόγια του, ο τρόπος που μαγειρεύει – ακόμη κι αυτά που βρίσκατε ελκυστικά στην αρχή, τώρα σας φέρνουν το αίμα στο κεφάλι.

Αν δεν υπάρχει πλέον σεβασμός και κατανόηση από την πλευρά σας, γιατί να μείνετε σε αυτήν τη σχέση; 

Περνάτε περισσότερο χρόνο με το κινητό σας

Αν είστε μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλο, και απλώς χαζεύετε στα social media, ίσως υπάρχει πρόβλημα. Ειδικά αν αυτό γίνεται κάθε φορά που βρίσκεστε. Όταν ο σύντροφός σας έχει πάψει να είναι ενδιαφέρων και η παρέα μαζί του  μοιάζει  βασανιστήριο, μάλλον πρέπει να επανεξετάσετε κάποια πράγματα.

Σας ζητάει να αλλάξετε

Δεν εννοούμε να σας βοηθάει να βελτιωθείτε. Αναφερόμαστε σε πράγματα που κάνατε πάντα και τώρα άρχισαν να τον ενοχλούν τόσο, που δεν τα αντέχει και ζητά να προσαρμοστείτε στα κριτήρια που θέτει. Δε θα αλλάξετε την προσωπικότητά σας, απλώς για να  μη μείνετε μόνοι.

Πάψατε να εξελίσσεστε

Αισθάνεστε ότι η σχέση σας σάς πνίγει. Δεν έχετε χώρο να ωριμάσετε και να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας, μένετε στάσιμοι και αυτό σας κουράζει. Όταν είμαστε με έναν άνθρωπο, πρέπει να αισθανόμαστε ελεύθεροι και να μην περιοριζόμαστε με κανέναν τρόπο.

Αισθάνεστε μοναξιά

Είστε μαζί, αλλά δεν υπάρχει καμία επικοινωνία. Δεν καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο και γνωρίζετε πως και να συζητήσετε, απλώς θα χάσετε χρόνο. Δεν αισθάνεστε αγάπη, ούτε ότι σας εκτιμά. Κι αυτό δείχνει από μόνο του ότι σας αξίζει κάτι καλύτερο.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.