WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι θέλει μία γυναίκα από έναν άντρα τελικά; Η έρευνα που καταρρίπτει ό,τι πιστεύαμε


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2021

Τι θέλει μία γυναίκα από έναν άντρα τελικά; Η έρευνα που καταρρίπτει ό,τι πιστεύαμε

«Να έχει πρόσωπο με γωνίες», «Να έχει πολύ έξυπνο χιούμορ», «Να είναι ψηλός», «Να μάς αρέσει η ίδια μουσική». Μερικές κλασικές απαντήσεις που δίνουμε όταν μας ρωτούν πώς φανταζόμαστε τον ιδανικό άντρα.

Αντικειμενικά, όλοι έχουμε ένα pattern. Ένα στιλ ανθρώπου που μας αρέσει και μας τραβάει περισσότερο την προσοχή. Όπως αποδεικνύει όμως νέα έρευνα, δεν είναι αυτό το πρώτο πρώτο πράγμα που έλκει τις γυναίκες. Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό, που ήτο έχεις ή δεν το έχεις. 

Η συγκεκριμένη μελέτη συμπεριέλαβε 60.000 γυναίκες από όλο τον κόσμο. Το 90% συμφώνησε σε ένα χαρακτηριστικό. Τι είναι αυτό που θέλει η πλειοψηφία των γυναικών από έναν άντρα; Ευγένεια. Τόσο απλά. Να είναι με έναν άνθρωπο καλό και ευγενικό. Και αν σας εκπλήσσει αυτή η απάντηση, υπάρχει και συνέχεια. Το 45% των γυναικών δήλωσε ότι προτιμά ένα φυσιολογικό σώμα ή και με κοιλίτσα, συγκριτικά με ένα γυμνασμένο, με μόνο το 2,5% να λέει ναι στην τελευταία κατηγορία.

Το συμπέρασμα δεν είναι ότι θα πούμε ναι στον οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά μας, μόνο και μόνο επειδή είναι καλός άνθρωπος. Δεν αρκεί και αυτό το ξέρουμε. Όταν όμως είναι η πρώτη επιλογή σχεδόν όλων των γυναικών, από διαφορετικά σημεία του πλανήτη, αποδεικνύεται ότι όλοι έχουμε ανάγκη από έναν σύντροφο που θα δείχνει ενσυναίσθηση, θα αγαπά και θα στηρίζει, άνευ όρων. Η ευγένεια ίσως δείχνει ότι υπάρχουν και άλλες απαραίτητες αρετές σε έναν άνθρωπο. Και αυτές είναι οι θεμελιώδεις βάσεις μίας υγιούς σχέσης, με μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.