ΖΩΔΙΑ

Το ιδανικό πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2021

πρώτο ραντεβού
Το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί είτε να δημιουργήσει είτε να καταστρέψει μία εκκολαπτόμενη σχέση. Δυστυχώς, η επιλογή του που να πάτε με βάση μόνο το ελλιπές προφίλ μίας εφαρμογής γνωριμιών και τις δύο συνομιλίες που είχατε μέχρι στιγμής δεν είναι ακριβώς εύκολη. Ευτυχώς, μπορείτε να κοιτάξετε τα άστρα για καθοδήγηση. Παρακάτω ακολουθούν τα ιδανικά πρώτα ραντεβού για κάθε ζώδιο. 

Το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί είτε να δημιουργήσει είτε να καταστρέψει μία εκκολαπτόμενη σχέση. Δυστυχώς, η επιλογή του που να πάτε με βάση μόνο το ελλιπές προφίλ μίας εφαρμογής γνωριμιών και τις δύο συνομιλίες που είχατε μέχρι στιγμής δεν είναι ακριβώς εύκολη. Ευτυχώς, μπορείτε να κοιτάξετε τα άστρα για καθοδήγηση. Παρακάτω ακολουθούν τα ιδανικά πρώτα ραντεβού για κάθε ζώδιο. 

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός είναι γνωστός ως παιχνιδιάρης και παρορμητικός. Τείνει επίσης να είναι έντονα ανταγωνιστικός, αθλητικός ή τουλάχιστον να ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό, καθώς κυβερνείται από τον Άρη, τον Θεό του πολέμου. Η παρακολούθηση μίας αθλητικής εκδήλωσης, ενός αγώνα ή το να κάνετε μία προπόνηση μαζί είναι μερικές ιδέες πρώτου ραντεβού που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα δεύτερο.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Από όλα τα ζώδια, οι Ταύροι είναι οι μεγαλύτεροι σπιτόγατοι και προτιμούν συνήθως να μείνουν σπίτι και να περάσουν τη νύχτα βλέποντας Netflix, παρά να βγουν σε ένα νέο μπαρ στο κέντρο της πόλης. Είναι επίσης μεγάλοι foodies, οπότε ένα πρώτο ραντεβού μπορεί να περιλαμβάνει μαγείρεμα ή delivery φαγητού από ένα αγαπημένο εστιατόριο.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Κυριαρχούμενοι από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, οι Δίδυμοι ποθούν πνευματικές συζητήσεις, ψυχική διέγερση και κουβέντα. Ως ομιλητικά, πνευματώδη άτομα, λατρεύουν να περιβάλλουν τον εαυτό τους με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, γι 'αυτό και το ομαδικό ραντεβού είναι η τέλεια έξοδος. Πρώτα ραντεβού, όπως το να πάτε στο πάρτι ενός φίλου ή να βγείτε έξω με παρέα, θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες των Διδύμων που είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού.

jenny.gr

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Αυτό το ζώδιο του νερού είναι πολύ συναισθηματικό, οπότε μην εκπλαγείτε αν ένας Καρκίνος θέλει να σας καλέσει στο σπίτι του για να γνωρίσετε τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ακριβώς όπως και στους Ταύροι, στους Καρκίνους αρέσει ένα σπιτικό γεύμα με το ραντεβού τους. Μία άλλη ιδέα πρώτου ραντεβού είναι μία συναυλία ή μια παράσταση stand-up κωμωδίας.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Κυριαρχούμενοι από τον ήλιο, οι Λέοντες είναι δυναμικοί, αισιόδοξοι και χαρισματικοί ως τον πυρήνα τους και πάντα ψάχνουν τρόπους για να διασφαλίσουν ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους. Ως εκ τούτου, μια ιδέα για πρώτο ραντεβού που θα ξετρελάνει τους Λέοντες περιλαμβάνει ένα fancy εστιατόριο που έχει μια αισθητικά ευχάριστη ατμόσφαιρα και εντυπωσιακό μενού. Eπίσης, θα απολαύσουν εξίσου κι ένα χορό στο πιο δημοφιλές κλαμπ της πόλης. 

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Οι αναλυτικοί και πρακτικοί Παρθένοι κυβερνούνται από τον Ερμή, έτσι έχουν το χάρισμα της επικοινωνίας αλλά και της συλλογής πληροφοριών. Πριν πάνε κάπου, έχουν φροντίσει να μάθουν τα πάντα. Ξέρουν ακόμα και τι θα παραγγείλουν. Οπότε το ιδανικό πρώτο ραντεβού γι’αυτούς είναι μία θεατρική παράσταση με υψηλές βαθμολογίες στην εφημερίδα, μια έκθεση μουσείου, μια επίσκεψη σε έναν βοτανικό κήπο ή η εξερεύνηση μιας τοπικής βιβλιοθήκης.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Οποιεσδήποτε ιδέες πρώτου ραντεβού που βλέπετε στο «The Bachelor» ή στα cheesy rom-coms είναι σίγουρο ότι θα έχουν επιτυχία με τους Ζυγούς. Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου τους, οπότε για να κερδίσετε την καρδιά ενός Ζυγού ένα ρομαντικό δείπνο με αναμμένα κεριά, παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα στην παραλία ή ένα πικνίκ στο πάρκο με τυριά και κρασί είναι ιδανικά. 

jenny.gr

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Γνωστοί ως έντονοι, μαγνητικοί, εσωστρεφείς και συναισθηματικοί άνθρωποι, οι Σκορπιοί συγκυβερνούνται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν πρόκειται για γνωριμίες, τείνουν να αναζητούν μετασχηματιστικούς δεσμούς που θα τους προκαλέσουν συναισθηματικά. Στο πρώτο ραντεβού, μοιραστείτε ένα γεύμα σε ένα ήσυχο, οικείο περιβάλλον ή ακούστε μαζί το αγαπημένο σας άλμπουμ ή καλλιτέχνη. Γενικότερα, δημιουργήστε ευκαιρίες για τη διεξαγωγή βαθιών συζητήσεων. Αν βρίσκεστε κοντά σε λίμνη, θάλασσα ή ποτάμι, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε κράτηση για ιστιοπλοΐα ή βαρκάδα, καθώς οι Σκορπιοί είναι ζώδια που απολαμβάνουν να περπατούν δίπλα στο νερό.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Κυριαρχούμενοι από τον μεγαλοπρεπή Δία, τον πλανήτη της τύχης και της αφθονίας, οι Τοξότες έχουν μια στάση «go big or go home» που επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεών τους. Είναι περιπετειώδεις, αγαπούν την περιπλάνηση και θα κάνουν τα πάντα για να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Για να κερδίσετε έναν Τοξότη, αγκαλιάστε τον περιπετειώδη εαυτό σας και δοκιμάστε zip-lining, ράφτινγκ, ιππασία ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που θα οδηγήσει σε μια συναρπαστική ιστορία στο Instagram.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Πρακτικοί, εργατικοί και πειθαρχημένοι, οι Αιγόκεροι προσπαθούν συνεχώς να πετύχουν τους στόχους τους και μόλις το κάνουν, δεν φοβούνται να το διατυμπανίσουν. Λαχταρούν την αναγνώριση και τον σεβασμό, οπότε μπορεί να θέλουν να επιδειχθούν σε ένα πρώτο ραντεβού ή να νιώθουν ότι είναι με κάποιον που τους βοηθά να επιδειχθούν. Για παράδειγμα, ένα αιγόκερως μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήρια για έναν αγώνα μέσω της δουλειάς του προκειμένου να σιγουρευτεί ότι το ραντεβού του γνωρίζει ότι το αφεντικό του τον εκτιμά. Ομοίως, το ζώδιο αυτό της Γης λατρεύει την πεζοπορία, μια άλλη καλή ιδέα πρώτου ραντεβού περιλαμβάνει περιήγηση σε μια ιδιαίτερα προκλητική διαδρομή που θα τους δώσει την ευκαιρία να καυχηθούν στη συνέχεια.

jenny.gr

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Κυριαρχούμενοι από τον Ουρανό, τον πλανήτη της εξέγερσης και της επανάστασης, οι Υδροχόοι δεν φοβούνται να αποκλίνουν από το status quo. Είναι τυπικά εκκεντρικοί, αντισυμβατικοί και επιστημονικά μυαλά, γι 'αυτό οι ιδέες πρώτου ραντεβού που προτείνονται είναι μία ξενάγηση σε μουσείο επιστημών, συμμετοχή σε εκθέσεις κόμικς ή βόλτα στο τοπικό πλανητάριο. Δεδομένου ότι το ζώδιο αυτό τείνει επίσης να είναι αρκετά ανθρωπιστικό, ένα ραντεβού που έχει να κάνει με την προσφορά, όπως το να βοηθήσετε σε μία κοινωνική κουζίνα ή στον καθαρισμό μίας παραλίας, είναι ένα καλό ραντεβού.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες έχουν πάντα το κεφάλι ψηλά στα σύννεφα, φαντασιώνονται πράγματα και ξεφεύγουν από τον πραγματικό κόσμο. Ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου, ο Ποσειδώνας, θολώνει τις ορθολογικές σκέψεις, έτσι είναι συχνά ονειροπόλοι, δημιουργικοί και συντονισμένοι με τα συναισθήματά τους. Ως αποτέλεσμα, βλέπουν τη ζωή μέσα από ροζ γυαλιά. Στο πρώτο ραντεβού πηγαίνετε τε σε μουσείο τέχνης, απολαύστε μια συναρπαστική Instagramable εμπειρία ή κάνετε ένα πικνίκ. 
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.