WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί το σεξ στα 30 και στα 40 είναι πολύ καλύτερο από πριν


12 Οκτωβρίου 2021

Γιατί το σεξ στα 30 και στα 40 είναι πολύ καλύτερο από πριν

Πολλοί νομίζουν πως η σεξουαλική ζωή μετά τα 30 και τα 40 ατονεί. Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού όσο περνούν τα χρόνια τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο το σεξ. 

Δείτε γιατί το σεξ στα 30 και στα 40 είναι πολύ καλύτερο από πριν

Γνωρίζετε τι θέλετε

Το σεξ είναι μια πράξη που συμβαίνει καλύτερα όταν το μυαλό και το σώμα ενώνονται. Η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί. Έτσι λοιπόν όταν φτάσετε τα 30 έτη, πόσο όταν είστε 40, γνωρίζετε ακριβώς αυτό που θέλετε και πώς να το επικοινωνήσετε στο έτερό σας ήμισυ. 

Έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση 

Μελέτες δείχνουν ότι αν δεν νιώθετε όμορφα με το σώμα σας κατά τη διάρκεια του σεξ, μπορεί να έχετε αμηχανία και να μην το απολαμβάνετε.

Όμως τα καλά νέα είναι ότι όσο μεγαλώνουμε αγαπάμε όλο και περισσότερο το σώμα μας και δεν δίνουμε σημασία στο τι σκέφτεται ο κόσμος.

Δίνετε σημασία στην ποιότητα, όχι στην ποσότητα

Η μεγαλύτερη διαφορά όσο αφορά στο σεξ και την ηλικία έρχεται με την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Είναι σαφές πως οι άνθρωποι στα 20 τους κάνουν περισσότερο σεξ από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα. Θυμάστε όμως το σεξ στα 20 σας; Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν το καλύτερο;
 
Μελέτες έχουν δείξει πως τα 36 έτη είναι η πρώτη ηλικία για τις περισσότερες γυναίκες που βιώνουν τον τέλειο οργασμό, ενώ απολαμβάνουν πολύ περισσότερο την ερωτική τους ζωή. 

Το σεξ είναι σαν το κρασί, όσο ωριμάζουμε γίνεται καλύτερο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.