WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αν σας κάνει συχνά αυτήν την ερώτηση, τότε ίσως σας απατά


1 Νοεμβρίου 2021

Αν σας κάνει συχνά αυτήν την ερώτηση, τότε ίσως σας απατά

Ένα από τα βασικά πράγματα που μπορεί να δώσει τέλος σε μια σχέση είναι η απιστία. Ωστόσο λίγες είναι οι φορές που κάποιος θα συνειδητοποιήσει αμέσως ότι ο σύντροφός του τον απατάει. 

Για πολλά ζευγάρια τα πράγματα αρχίζουν να ξεδιαλύνονται  όταν εμφανίζονται κάποια σημάδια. Όμως ένα συγκεκριμένο σημάδι ή μάλλον μια ερώτηση μπορεί να φανερώσει ότι ο σύντροφός σας μπορεί να είναι άπιστος. 

Η καίρια λοιπόν αυτή ερώτηση είναι: "Τι σχέδια έχεις για σήμερα;".

Με απλά λόγια εάν το έτερό σας ήμισυ ξαφνικά θέλει  να μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια το καθημερινό σας πρόγραμμα, ίσως είναι ο λόγος για να υποψιαστείτε ότι μπορεί να σας απατά.  

Φυσικά, εννοείται πως υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για τους οποίους ο σύντροφός σας μπορεί να ενδιαφέρεται πραγματικά για το πρόγραμμά σας και δεν έχουν καμία σχέση με την απιστία. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχει ειλικρινές ενδιαφέρον να συνδεθεί μαζί σας, γνωρίζοντας καλύτερα το πώς περνάτε την ημέρα σας. 

 
Μερικές φορές οι άνθρωποι αλλάζουν τη συμπεριφορά ή τις συνήθειές τους από το πουθενά και δεν δίνουν πολλές εξηγήσεις για αυτές τις αλλαγές, και παρόλο που αυτό μπορεί να φαίνεται ύποπτο, δεν έχει απαραίτητα καμία σχέση με την απιστία. 

Αλλά από την άλλη μεριά η συγκεκριμένη απορία μπορεί να αποσκοπεί στο να μάθει ο σύντροφός σας τα σχέδια σας, ώστε να γνωρίζει και τα χρονικά περιθώρια που έχει για να κάνει την απιστία χωρίς να τον υποψιαστείτε. 

Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να μπορεί να σας πει με βεβαιότητα εάν ο σύντροφός σας είναι άπιστος, εκτός αν τον πιάσετε ή το ομολογήσει. Για αυτόν τον λόγο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε μια άμεση συζήτηση μαζί του σχετικά με τις ανησυχίες σας και να δείτε πού θα σας οδηγήσει. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.