WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι μισοί συμμετέχοντες σε αυτήν την έρευνα, προτίμησαν κάτι αρκετά παράξενο αντί του σεξ


18 Νοεμβρίου 2021

Οι μισοί συμμετέχοντες σε αυτήν την έρευνα, προτίμησαν κάτι αρκετά παράξενο αντί του σεξ

Αν ρωτήσετε μια ομάδα ανθρώπων τι σκέφτονται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δεν θα ήταν περίεργο αν οι περισσότεροι απαντούσαν το «σεξ». Εξάλλου, κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι σκέφτονται το σεξ οκτώ φορές την ημέρα και μιλούν για αυτό με κάποιο τρόπο πέντε φορές την ημέρα, σύμφωνα με έρευνα του 2019 από το OnePoll. 

Και ενώ η εμμονή των ανθρώπων με το σεξ δεν είναι κάτι καινούριο, ωστόσο δεν θα έβαζαν όλοι τη σεξουαλική πράξη στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα τους πράγματα. Τι προτιμούν όμως το 50% των ανθρώπων να κάνουν αντί του σεξ;

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sage Journal τον Απρίλιο, οι μισοί (49%) συμμετέχοντες δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν την περιήγηση στον ιστότοπο ακινήτων Zillow αντί για το σεξ.

Η έρευνα, που διεξήχθη από το ασφαλιστικό πρακτορείο Surety First, με έδρα την Καλιφόρνια, ρώτησε περισσότερους από 1.000 ενήλικες στις ΗΠΑ σχετικά με τις συνήθειες περιήγησής τους στο Zillow, συμπεριλαμβανομένου το εάν θα άφηναν το σεξ προκειμένου να κοιτάξουν τον δημοφιλή ιστότοπο. Και τα αποτελέσματα έδειξαν πως το μεγαλύτερο ποσοστό θα θυσίαζε τη σεξουαλική πράξη για ένα χρόνο, με σκοπό να περιηγηθεί στο Zillow.

Δεν είναι η πρώτη μελέτη που δείχνει ότι προτιμούμε άλλα πράγματα αντί για το σεξ, εάν πρέπει απαραιτήτως να διαλέξουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.