WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 τρόποι να καταλάβεις ότι όντως ενδιαφέρεται, από τα μηνύματα που στέλνει


Κλέλια Φατούρου

26 Ιανουαρίου 2022

5 τρόποι να καταλάβεις ότι όντως ενδιαφέρεται, από τα μηνύματα που στέλνει
Οι μικρές, αλλά τόσο σημαντικές ενδείξεις

Αν νομίζεις ότι το «διαβάστηκε» και τα μηνύματα αφορούν κυρίως τις πολύ μικρές ηλικίες, κάνεις λάθος. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που επικοινωνούν κυρίως μέσω messenger, dm στο Instagram και Viber.

Στην αρχή της σχέσης, προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις αυτά που σου λέει και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε γραπτή πρόταση. Απαντά αμέσως; Είναι μονολεκτικός; Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να καταλάβεις απόλυτα το στιλ του άλλου, μέσω μηνυμάτων, αλλά υπάρχουν αυτές οι κινήσεις που σου δίνουν μία εικόνα για το τι θα ακολουθήσει.

Πρώτη σκέψη το πρωί

Νομίζω ότι, αν έχεις περάσει την εφηβεία, είναι λίγο γραφικό να περιμένεις να μεσημεριάσει για να στείλεις μία καλημέρα, μη τυχόν και εκτεθείς. Όταν ενδιαφέρεσαι πραγματικά, είναι το πρώτο μήνυμα που θα στείλεις το πρωί.

Δεν απαντά μετά από ώρες

Μία φορά είναι ανθρώπινη. Αν όμως συνηθίζει να απαντά μετά από ώρες χωρίς καν να απολογείται, μιλάμε για έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας (και έλλειψη αληθινού ενδιαφέροντος). Ας μην χάνουμε χρόνο.

Ενημερώνει όταν πρόκειται να αργήσει

Ακόμα και όταν έχει δουλειά και σκοπεύει να αργήσει, ενημερώνει επειδή ξέρει ότι είναι σημαντικό. Δεν σε αφήνει να αναρωτιέσαι για το αν είναι καλά, αν ζει ή αν απλά σου κάνει ghosting.

Η συζήτηση ρέει

Η κουβέντα δεν είναι μονόπλευρη προσπάθεια και δεν σκέφτεσαι τρόπους να κρατήσεις την κουβέντα. Προσπαθείτε εξίσου και οι δύο και το κάνετε αβίαστα.

Δεν μένει στα μηνύματα

Είπαμε ότι η γραπτή επικοινωνία είναι σημαντικό κομμάτι της ημέρας, ειδικά όταν είμαστε στις δουλειές μας, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι ο βασικός τρόπος. Βρίσκουμε αφορμές να βρεθούμε, μιλάμε στο τηλέφωνο για να ακούσουμε τη φωνή του άλλου και τα μηνύματα είναι ο τελευταίος τρόπος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.