WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 γυναίκες μοιράστηκαν «τρομακτικές ιστορίες με ανασφαλείς άνδρες» στο Reddit και πρέπει να τις διαβάσετε


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2022

10 γυναίκες μοιράστηκαν «τρομακτικές ιστορίες με ανασφαλείς άνδρες» στο Reddit και πρέπει να τις διαβάσετε
Ανασφαλείς άνδρες, προσπάθησαν να μειώσουν δυναμικές γυναίκες για να νιώσουν καλύτερα

Όλοι έχουμε ανασφάλειες. Όσο κι αν αγαπάμε τον εαυτό μας, υπάρχουν πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε περίεργα – είτε στην εμφάνιση, είτε στον χαρακτήρα μας. Το θέμα είναι να μην τα αφήνουμε να μας καταβάλλουν. Γιατί αν τους δώσουμε περισσότερη σημασία απ’ όση τους αξίζει, βλάπτουμε εμάς και τους γύρω μας.

Οι περισσότερες έχουμε βγει με ανασφαλείς άνδρες, έστω ένα ραντεβού. Άνδρες που, προκειμένου να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους, προσπαθούν έμμεσα να μας μειώσουν.

«Γυναίκες, ποιες είναι οι τρομακτικές σας ιστορίες με ανασφαλείς άνδρες;», ρώτησε ο χρήστης Morganlovesu στο Reddit. Οι απαντήσεις είναι τουλάχιστον απογοητευτικές.

1. «Με παράτησε γιατί πίστευε ότι έχω πάει με δύο παραπάνω ανθρώπους από εκείνον. Δεν του είχα πει τον αριθμό εξαρχής – δεν αφορά κανέναν – αλλά ήταν αρκετά υψηλότερος από δύο. Το κρατούσε για τρία χρόνια πριν με χωρίσει, γιατί ένιωθε λιγότερο άνδρας. Μου ζήτησε να τα ξαναβρούμε μετά από έξι μήνες, γιατί έκανε σεξ με τρεις γυναίκες, άρα ο δικός του αριθμός ξεπέρασε τον δικό μου, άρα μπορούσε να με δεχθεί, πια. Δεν κατάλαβε, ωστόσο, ότι κι εγώ είχα σεξουαλικές σχέσεις εκείνο το εξάμηνο».

2. «Παντρεύτηκα πολύ μικρή, και η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο λίγο πριν την πρώτη μας επέτειο. Ήμουν 19 στα 20. Ο πρώην, πλέον, σύζυγός μου, είπε ότι προτίμησα τη μητέρα μου από εκείνον, αφού περνούσα περισσότερο χρόνο μαζί της ενώ πέθαινε. Επίσης τον ενοχλούσε που θρηνούσα και έκλαιγα, κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους από τον θάνατό της».

3. «Έβγαινα με έναν τύπο που με κορόιδευε επειδή είχα δίπλες στο στομάχι. Ένα-δυο χρόνια αφού χωρίσαμε, μιλήσαμε γιατί μου χρωστούσε $2.000 και όλο έβρισκε δικαιολογίες που αργούσε να με ξεπληρώσει. Μετά, με ρώτησε τι δουλειά έκανα και του είπα πως εργαζόμουν σε μία εταιρεία gaming. “Σε πήραν γιατί είσαι γυναίκα”, μου είπε».

4. «Ο πρώην μου, υποστήριξε ότι τον τραυμάτισε βαθιά η πρώην του, όταν του αποκάλυψε ότι έκανε δύο one-night stands πριν γνωριστούν. Είπε ότι δεν μπορούσε να την εμπιστευτεί, μετά από εκείνη την εξομολόγηση».

5. «Τρελάθηκε όταν άρχισα να σκέφτομαι το μεταπτυχιακό, γιατί “δεν μπορούσε να είναι με μία πιο μορφωμένη γυναίκα” από τον ίδιο».

6. «Ο πρώην μου δεν ήθελε να προσέξει τα παιδιά του όταν ήμουν εκεί, γιατί ήταν “γυναικεία δουλειά” – ειδικά αν οι φίλοι του ήταν μπροστά. Επίσης, μου φερόταν σαν υπηρέτρια όταν ήταν μπροστά οι φίλοι του».

7. «Μου φώναξε γιατί οι φίλοι μου κι εγώ χρησιμοποιήσαμε “μεγάλες λέξεις” σε ένα πάρτι. Ήταν μεθυσμένος και ξεσπούσε για περίεργα πράγματα. Η χαμηλή του μόρφωση δε με πείραξε ποτέ, και δεν είχα ιδέα πως τον ενοχλούσε, μέχρι εκείνη τη στιγμή».

8. «Έβγαινα έξι χρόνια με κάποιον που είχε ανασφάλεια για το πέος του. Με κατηγορούσε διαρκώς πως τον απατούσα και είπε πως ήμουν πολύ χαλαρή, άρα τον απατούσα. Σταματούσε κατά τη διάρκεια του σεξ και με ρωτούσε αν ήταν αρκετά καλός ή έλεγε πως δεν ένιωθε αρκετός. Επίσης, πάντα με κατηγορούσε πως δεν ήμουν ειλικρινής σχετικά με τους άνδρες που είχα πάει, πριν από εκείνον. Μου ζήτησε ακόμη και να συγκρίνω το δικό του μέγεθος με του πρώην μου. Ήταν ένα τοξικό χάος. Δεν μπορούσα να πάω ούτε σούπερ μάρκετ χωρίς να με κατηγορήσει πως τον απατούσα».

9. «”Μα, αν δεν πάρεις το επίθετό μου, οι φίλοι μου θα νομίζουν ότι είμαι τελειωμένος”, είπε, και έβαλε τα κλάματα».

10. «Στο Πανεπιστήμιο, είχα σχέση με έναν τύπο που είχε ήδη πτυχίο και δουλειά. Με χώρισε και ένας από τους λόγους, ήταν το ότι τον έκανα να νιώθει άσχημα όταν κάναμε τηλεργασία – εγώ διάβαζα, αυτός δούλευε – και ήμουν πιο παραγωγική από εκείνον».