WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 πρωτότυπες ιδέες για πρώτο ραντεβού τα Χριστούγεννα


Κλέλια Φατούρου

25 Δεκεμβρίου 2022

5 πρωτότυπες ιδέες για πρώτο ραντεβού τα Χριστούγεννα
Unsplash/Designecologist
Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για ραντεβού

Γνωριστήκατε στο Tinder ή μέσω κοινής παρέας ή είναι αυτός ο συνάδελφος που ήθελες πολύ να γνωρίσεις καλύτερα. Και έκατσε να βγείτε ραντεβού ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Κι όμως, αυτή η μέρα είναι ιδανική αφορμή για ραντεβού και όχι τόσο περίεργη, όπως ίσως θα σκέφτεσαι. Και αν δεν έχεις αποφασίσει ακόμα πού θα πάτε, εμείς είμαστε εδώ για να σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση.

Για ζεστή σοκολάτα

Δεν χρειάζεται να έχουν όλα τα ραντεβού αλκοόλ. Βρες ένα από τα αγαπημένα σου μαγαζιά στην πόλη και πιείτε μία ζεστή σοκολάτα με λίγη κανέλα και πορτοκάλι. Εορταστικά και με οικειότητα.

Σε κάποιο market της πόλης

Φέτος η πόλη ζωντανεύει ξανά και οι εκδηλώσεις στην πόλη δίνουν και παίρνουν. Μπορείτε να πάτε βόλτα, να πάρετε κάτι να πιείτε στο χέρι και να δείτε τις διάφορε εκδηλώσεις, τις συναυλίες και ό,τι άλλο παίζει.

Μαζί για εθελοντισμό

Να ένα πρώτο ραντεβού που λέει πολλά και για τους δύο σας. Είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών, σας φέρνει πιο κοντά και κάνετε κάτι για τους συνανθρώπους μας.

Jenny.Gr
Pexels/Polina Kovaleva

Πάρτι φίλου

Όλο και κάποιος Χρήστος θα υπάρχει στον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορείτε να βρεθείτε για πρώτη φορά με κόσμο, ώστε να είναι λιγότερο αμήχανο, να πιείτε, να χορέψετε, να τα πείτε.

Barhopping

Κι αν το προηγούμενο πάει καλά, μπορείτε να συνεχίσετε με βόλτα στην πόλη και να επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας μπαρ. Και πού ξέρεις; Μπορεί τα Χριστούγεννα να γίνουν η επέτειος αυτής της σχέσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.