WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιο "clean girl aesthetic"; Η Gen Z μιλά για την ασθένεια "Boyfriend Air" και μάλλον την έχεις περάσει


Στεφανία Παπαδημητρίου

9 Φεβρουαρίου 2023

Ποιο "clean girl aesthetic"; Η Gen Z μιλά για την ασθένεια "Boyfriend Air" και μάλλον την έχεις περάσει
Το Boyfriend Air είναι επιδημία, είναι στο TikTok και, ναι, για τα λαδωμένα σου μαλλιά μάλλον φταίει το αγόρι σου

«Τ’ ορκίζομαι, βρήκα αγόρι και ξαφνικά κόλλησα ασχήμια». «Ναι, το επιβεβαιώνω και τα λαδωμένα μου μαλλιά το αποδεικνύουν». «Δύο δευτερόλεπτα με το αγόρι μου και ξαφνικά εξαφανίζεται το make up, το πρόσωπό μου είναι πρησμένο και βγάζω σπυράκια. τα μαλλιά μου μοιάζουν με κάτι που ζει εκεί μέσα». Ναι, όλα αυτά τα έχουν πει γυναίκες στο TikTok. Αν είμαστε λίγο ειλικρινείς, μπορούμε να παραδεχτούμε ότι μας συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουμε σε σχέση. Κι ίσως ήρθε ώρα να πούμε όλες, με μία φωνή, πως δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα, αλλά οι άνδρες. Όντως.

Είναι το "boyfriend air", είναι η νέα viral φράση του TikTok και είναι πέρα για πέρα αληθινό. Δεν πρόκειται για κάποιου είδους αρρώστια, αλλά είναι επιδημία. Μία επιδημία που επηρεάζει τα μαλλιά, την επιδερμίδα και τη συνολική μας υγιεινή, έχοντας περάσει μόλις ώρες στο σπίτι του συντρόφου μας.

Η Taylor Donoghuee, η οποία έκανε τρέντινγκ τον όρο και της το χρωστάμε, μοιράστηκε το προσωπικό της δράμα. Στην αρχή νόμιζε ότι δεν έφταιγε το αγόρι, αλλά η Νέα Υόρκη.

«Θυμάμαι να κάνω κανονικό μπάνιο, και το επόμενο πρωί να ξυπνάω, και να σκέφτομαι ότι αισθανόμουν τόσο βρώμικη», είπε, σε βίντεο που έχει περίπου 3 εκατομμύρια προβολές αυτή τη στιγμή. «Το boyfriend air υπάρχει επειδή ένιωθα έτσι μόνο όταν βρισκόμουν στο διαμέρισμά του».

@taylordonoghuee I was truly shook to see other ppl also related to this😭💀 #boyfriendair ♬ original sound - Taylordonoghuee

Και έρχομαι να στηρίξω αυτή τη θεωρία, να πω ότι μου έχει συμβεί, ότι έχω επιστρέψει σπίτι κι έχω αναρωτηθεί «Γιατί;», κοιτώντας με στον καθρέφτη. Ε, δεν έφταιγα εγώ (ευτυχώς).

Παρακάτω, μερικές ακόμη γυναίκες λένε τις ιστορίες τους.

@vaatsalya.c just fyi #foryou #fyp #fup #foryoupage #couple #coupleadvice #advice #love #loveadvice #relationship #relationshipadvice #boyfriend #bf #girlfriend #gf #boyfriendair #trending #viral ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

@ducttapeurmouthshut help? #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #relatable #boyfriend #bfair #viral #trend #trending #tiktok ♬ original sound - EX7STENCE™

@nishix jumpscare #GetCrackin ♬ original sound - 222

Κι επειδή όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, η Heather Wilson, αισθητικός και Διευθύντρια Marketing της Ever Skincare, μίλησε στο NY Post για να καταρρίψει κι αυτή τη θεωρία. «Ακόμη και μία περιστασιακή αλλαγή στη ρουτίνα σου – όπως το να πλένεις το πρόσωπό σου μία ή δύο φορές την εβδομάδα – μπορεί να επηρεάσει την υγεία του δέρματος», είπε. Οπότε μπορεί απλώς τα θύματα του boyfriend air να μην τρώμε σωστά όταν κοιμόμαστε σπίτι του, ή να ξαπλώνουμε σε σεντόνια που έχει πλύνει με διαφορετικό απορρυπαντικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.