WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Imaginationship: Ο νέος όρος στο λεξικό του dating δεν σου είναι όσο άγνωστος νομίζεις


JTeam

20 Μαρτίου 2023

Imaginationship: Ο νέος όρος στο λεξικό του dating δεν σου είναι όσο άγνωστος νομίζεις
Μπορεί να μαθαίνεις τώρα τον όρο, αλλά σίγουρα το έχεις ζήσει τουλάχιστον μία φορά

Γνωριστήκατε πριν από μία ώρα και ήδη φαντάζεσαι το πρώτο σας ραντεβού. Σου έκανε reaction στο story και ήδη φαντάζεσαι τα πρώτα Χριστούγεννα με τους γονείς σου. Μην αναφερθούμε στο τι γίνεται όταν κάνει like σε φωτογραφία σου - έχεις ήδη βρει τα ονόματα των παιδιών σας. Είναι κατά το ήμισυ τελειωμένη υπόθεση: Εσύ θέλεις. Όλο αυτό έχει όνομα, λέγεται Imaginationship και είναι η νέα προσθήκη στο λεξικό του dating.

Μπορεί να τον μαθαίνουμε τώρα, όμως ο όρος υπάρχει ήδη από το 2009. Σύμφωνα με το Urban Dictionary, μάλιστα, αναφέρεται σε “μία σχεδόν ανύπαρκτη σχέση, συνήθως ρομαντικής φύσης, με το ένα μέλος να υπερβάλλει ή να φαντάζεται το δέσιμο - μία σχέση που υπάρχει σχεδόν αποκλειστικά στο μυαλό του ατόμου που τρέφει ελπίδες”. Ναι, καλός ορισμός, τον δεχόμαστε, μας καλύπτει.

Τώρα έρχεται το TikTok να προσθέσει τον παράγοντα της αυτογνωσίας. Καταλαβαίνουμε, δηλαδή, ότι όλα είναι στη φαντασία μας και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δε σταματάμε, ωστόσο, θέλουμε να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε.

Τα βίντεο το εξηγούν τέλεια:

@lilaclaurels When he literallh never thinks of you >>> #GenshinImpact33 #howtodisappear #situationship #imaginationship ♬ how to disappear - 777

@lilaclaurels When he acknowledges you as a person >>> #HolidayOREOke #howtodisappear #workcrush #imaginationship #hestheone #hesmine ♬ how to disappear - 777

@eringibney Weird you didn’t know we were in loge #imaginationship ♬ original sound - James

Κάποιοι δίνουν ακόμη και συμβουλές για το πώς να διαχειριστούμε ένα imaginationship - όλοι έχουμε βρεθεί σε κάποιο, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Μας λένε, λοιπόν, να πάψουμε να τους στέλνουμε μηνύματα, αλλά να συνεχίσουμε να έχουμε σχέση μαζί τους στο μυαλό μας. Επειδή λίγη ψευδαίσθηση δε σκότωσε ποτέ κανέναν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS