WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μιλάτε διαφορετική γλώσσα; 3 τρόποι να μην μπει εμπόδιο στο σεξ


Κλέλια Φατούρου

23 Απριλίου 2023

Μιλάτε διαφορετική γλώσσα; 3 τρόποι να μην μπει εμπόδιο στο σεξ
pexels/pixabay
Ή αλλιώς, πώς να γεφυρώσετε το χάσμα

Ο έρωτας και το πάθος δεν ξέρει από διαφορετικές εθνικότητες και γλώσσες. Μπορεί να ερωτεύτηκες έναν άνθρωπο που δεν ξέρει καθόλου ελληνικά κι εσύ δεν μιλάς τη γλώσσα του. Μπορεί να είναι σχέση ζωής, μπορεί να είναι casual sex.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η μόνη γλώσσα που χρειάζεται να ξέρεις είναι αυτή του σώματος. Αλλά δεν είναι κακό να μπορούμε να επικοινωνήσουμε με βασικούς τρόπους, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στη συνεννόηση. Σεξουαλικά μιλώντας. Ακολουθούν μερικά tips που θα βρουν χρήσιμοι και εκείνοι που μιλούν την ίδια γλώσσα.

Δείχνουμε ενθουσιασμό

Ακόμα κι αν έχετε διαφορετικό λεξιλόγιο, ο ενθουσιασμός φαίνεται με διάφορους τρόπους. Με επιφωνήματα, ήχους και τις εκφράσεις του προσώπου. Το ναι και το όχι είναι οι βασικές λέξεις που πρέπει να ξέρουμε σε πολλές γλώσσες.

Μιλήστε πριν

Ακούγεται οξύμωρο, αλλά όλα μπορούν να συμβούν με λίγη καλή θέληση. Θα είναι πιο δύσκολο να επικοινωνήσετε τις επιθυμίες σας κατά τη διάρκεια του σεξ, επομένως μιλήστε πριν με μεταφραστές από το κινητό, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για τη μεγάλη στιγμή.

Αν χρειαστεί, κάντε διάλειμμα

Αν η διαφορετική γλώσσα γίνει εμπόδιο και νιώθεις ότι δεν υπάρχει σύμπνοια, σταμάτησε. Δεν κάνουμε τίποτα με το ζόρι και η απόλαυση πρέπει να είναι αμοιβαία. Κάτι που, αν θες τη γνώμη μου, πρέπει να γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.