WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Είσαι εσωστρεφής; Τα tips που χρειάζεσαι, για πετυχημένα ραντεβού


JTeam

29 Απριλίου 2023

Είσαι εσωστρεφής; Τα tips που χρειάζεσαι, για πετυχημένα ραντεβού
Το dating δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Αν είσαι εξωστρεφής, το να γνωρίσεις κόσμο που θα σε ενδιαφέρει ερωτικά, μοιάζει πανεύκολο. Για τους εσωστρεφείς, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Κι αυτό γιατί θα χρειαστεί να βγεις από το comfort zone σου, δηλαδή το σαλόνι του σπιτιού σου, να ντυθείς όμορφα, να συναντήσεις άτομα και να μιλήσετε περί ανέμων και υδάτων – με λίγα λόγια, να πας ραντεβού.

Επειδή δεν είσαι ούτε μόνος, ούτε ο μόνος, παρακάτω σου έχουμε τα 4 tips που χρειάζεσαι για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η ερωτική σου ζωή.

Βγες ραντεβού σε μέρη που σου αρέσουν

Αν πας σε ένα μέρος που αισθάνεσαι άνετα, θα χαλαρώσεις ευκολότερα. Και τα αστεία σου θα κάνεις, και θα δείξεις την πιο γοητευτική πλευρά σου, και όλα θα πάνε καλά. Άσε που θα έχεις λύσει και το μεγαλύτερο πρόβλημα των απανταχού introverts: Θα ξέεις ΄δη πού είναι η τουαλέτα, δεν θα χρειαστεί να ρωτήσεις κανέναν.

Φόρεσε ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα

Το πρώτο ραντεβού δεν είναι η καλύτερη ευκαιρία να φορέσεις τα πιο στενά σου παντελόνια ή εκείνη την μπλούζα που είχες στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου. Ντύσου άνετα, με ό,τι σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, και αυτό θα βγει προς τα έξω.

Κάνε μία μικρή προετοιμασία

Δεν λέμε να αρχίσεις να μιλάς μπροστά στον καθρέφτη, αλλά έχε στο μυαλό σου 3-4 θέματα συζήτησης, σε περίπτωση που ξεμείνετε. Επίσης, αν δεν περνάς καλά και η κουβέντα δεν έχει ροή, έχεις κάθε δικαίωμα να γυρίσεις σπίτι νωρίς – μην κάνεις υπερπροσπάθεια.

Κάνε ερωτήσεις που έχουν απάντηση

Τι εννοούμε εδώ; Στην προσπάθεια να γνωρίσεις καλύτερα το άλλο άτομο, προσπάθησε να μη ρωτάς πράγματα που μπορεί να απαντήσει με ένα απλό «ναι» ή ένα «όχι» - είναι ωραίο να υπάρχει μία συνέχεια. Τώρα, αν είσαι ο μόνος που κάνει κόπο και απέναντί σου βρίσκεις τοίχο, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.