WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ντρέπεσαι το sexting; 5 γυναίκες μοιράστηκαν τα καλύτερα sexts που έχουν λάβει και σου δίνουν ιδέες


JTeam

11 Απριλίου 2023

Ντρέπεσαι το sexting; 5 γυναίκες μοιράστηκαν τα καλύτερα sexts που έχουν λάβει και σου δίνουν ιδέες
Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ώρα να τον μάθεις

Sexting, μία λέξη, εκατοντάδες συναισθήματα. Για κάποιους, είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσεις τα προκαταρτικά από το πρωί και να προετοιμαστείς για το βράδυ. Για άλλους, είναι ένας τρόπος υγιούς επικοινωνία. Και είναι μερικοί που αισθάνονται άβολα, ντρέπονται, αποφεύγουν ακόμη και τη σκέψη, επειδή δεν ξέρουν τι να πουν – ειδικά όταν η γνωριμία με το άλλο άτομο βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Αν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία, είμαστε εδώ για σένα. Και θα ξεκινήσουμε από το βασικό: Πριν στείλεις φωτογραφίες – από nudes μέχρι d*ckpicks – φρόντισε να είσαι σίγουρος πως θα είναι καλοδεχούμενες. Να έχεις φτιάξει το σωστό mood, να έχει αρχίσει η κουβέντα και, αν το κλίμα το επιτρέπει, να στείλεις τις εικόνες σου.

Από τη στιγμή που υπάρχει συναίνεση και είστε κι οι δύο έτοιμοι για sexting, μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θα πεις και, κυρίως, πώς θα το πεις. Μην γράψεις κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου και άσε την κουβέντα να κυλήσει μόνη της – αυτό είναι το σημαντικό. Να είσαι όσο το δυνατόν πιο περιγραφικός και μην αισθάνεσαι την ανάγκη να βγάλεις τον συγγραφέα που κρύβεις μέσα σου.

Θα σου δώσουμε την έμπνευση που χρειάζεσαι. Πέντε γυναίκες μοιράστηκαν τα καλύτερα μηνύματα που έχουν λάβει, και σου δίνουν ιδέες.

Αναλυτικές λεπτομέρειες, but make it hot

Jenny.Gr

Μίλα για μία φαντασίωση

Jenny.Gr

Απλά, λιτά κι απέρριτα

Jenny.Gr

Άσε να σου πουν τι θέλουν

Jenny.Gr

Κάνε ερωτήσεις

Jenny.Gr

Το sexting δεν είναι πυρηνική φυσική. Κι αν δεν πετύχει με την πρώτη, μην αγχωθείς - θα το βρεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.