WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 σημάδια πως πρώην σύντροφος σου έχει μετανιώσει για τον χωρισμό


JTeam

2 Μαΐου 2023

5 σημάδια πως πρώην σύντροφος σου έχει μετανιώσει για τον χωρισμό
Σύμφωνα με νέα έρευνα, περίπου το 50% των ζευγαριών μετανιώνουν για τον χωρισμό

Πιθανώς να έχει συμβεί και σε εσένα. Να έχεις τελειώσει μια σχέση, και στη συνέχεια να μετανιώσεις για την απόφαση σου αυτή ή να αρχίσεις να αναθεωρείς. Από πείσμα και εγωισμό όμως, δεν προτίθεσαι να κάνεις κάποια κίνηση για να αλλάξεις την κατάσταση. Στην περίπτωση όμως, που βρίσκεσαι στην αντίθετη πλευρά, δηλαδή έχεις χωρίσει και θες να γνωρίζεις αν @ πρώην σύντροφος σου έχει μετανιώσει γι' αυτό, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις για τα παρακάτω σημάδια:

Σε stalkάρουν

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Και το πρώτο πράγμα που θα κάνει κάποιος πρώην σύντροφος αφού έχετε χωρίσει, αλλά εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, είναι το να παραμένει ενημερωμένος σχετικά με το τι κάνεις. Θα βάλει φίλους να τσεκάρουν τα story σου και όχι μόνο, ή αν δεις ένα άκυρο νέο προφίλ να τσεκάρει τον λογαριασμό σου στα ξαφνικά, μην απορήσεις για το ποιος μπορεί να είναι. Ακόμη και αν έχετε κοινούς γνωστούς, πιθανώς να τον ενημερώνουν για όποτε σε συναντούν.

Κρατούν επικοινωνία με φίλες/ φίλους σου

Αν έχετε κοινούς γνωστούς, το πιθανότερο είναι να ψάχνει τρόπους προκειμένου να κρατήσει «από κοντά» ό,τι σας συνδέει.

Συμπεριφέρονται διαφορετικά απ' ό,τι συνηθίζουν

Αν μια συμπεριφορά δείχνει μετάνοια, είναι φυσικά η αλλαγή. Αν σε προσεγγίζουν διαφορετικά, ή αν απλά σε κοιτούν διαφορετικά και με ένα τρόπο που τους αφορά, σημαίνει πως ακόμη ενδιαφέρονται, και πιθανώς να επιθυμούν την επανασύνδεση.

Ακούν τα τραγούδια που σας συνδέουν

Παραδέξου πως τσεκάρεις και εσύ την playlist του/ της στο Spotify ή στο Apple Music, για να δεις αν ακούει ακόμη τα «τραγούδια σας»

Συχνάζουν στα μέρη που συχνάζεις και εσύ

Εντελώς τυχαία τους πετυχαίνεις στο μαγαζί που συχνάζεις ή και πάλι τυχαία τους εντοπίζεις να τριγυρνούν 3 στενά από το σπίτι σου. Παρότι είναι κάπως creepy η συγκεκριμένη τακτική, είναι μια πολύ ισχυρή ένδειξη ότι προσπαθούν να σε βλέπουν και να έρχονται σε επαφή μαζί σου, ακόμη και αν έχετε χωρίσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.