WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 άγραφοι κανόνες στο σεξ (που ισχύουν για όλους)


Κλέλια Φατούρου

14 Ιουνίου 2023

4 άγραφοι κανόνες στο σεξ (που ισχύουν για όλους)
Unsplash/allef vivnicius
Ισχύουν, κι ας μην το παραδεχόμαστε

Αν και όλοι ξέρουμε ότι στο σεξ δεν υπάρχουν κανόνες και ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάντα πράγματα που ισχύουν για όλους, και έχουν ως στόχο να βελτιώσουν το σεξ που κάνουμε.

Ξεκινάμε λοιπό από τους βασικούς κανόνες, που καλό είναι να έχουμε πάντα στο μυαλό μας και που συνήθως δεν παραδεχόμαστε, ενώ θα έπρεπε.

Η πρώτη φορά με κάποιον μπορεί να είναι αποτυχία

Δεν ισχύει για όλους, αλλά αν θυμηθείς τις περισσότερες πρώτες φορές σου, υπήρξε κυρίως αμηχανία και ντροπή. Ακόμα και αν θες πολύ κάποιον, η πρώτη φορά είναι διερευνητική.

Τα προκαταρκτικά χρειάζονται

Είναι λίγες οι φορές που δεν έχεις ανάγκη τα προκαταρκτικά και περνάς κατευθείαν στο ψητό. Σε γενικές γραμμές, χρειαζόμαστε φιλιά, χάδια και το απαραίτητο foreplay για να μπούμε στο σωστό ερωτικό κλίμα.

Το σεξ έχει και αστείες στιγμές

Αμήχανοι ήχοι, πόδια που μπουρδουκλώνονται, στάσεις που δεν λειτουργούν, νευρικό γέλιο. Όλα αυτά είναι στο πρόγραμμα και δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη οικειότητα μεταξύ σας.

Αν δεν ζητήσεις, δεν θα πάρεις

Η πιο μεγάλη αλήθεια γύρω από το σεξ. Το πάθος και η χημεία δεν αρκούν. Πρέπει να μάθετε να επικοινωνείτε ανοιχτά και να αφήσετε στην άκρη τις ντροπές. Και να συζητάτε για αυτά όχι μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά και σε άσχετες στιγμές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.