WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 αμήχανα πράγματα που προκύπτουν στο σεξ (και είναι νορμάλ)


JTeam

11 Ιουνίου 2023

5 αμήχανα πράγματα που προκύπτουν στο σεξ (και είναι νορμάλ)
Unsplash/Logan Weaver
Οι περίεργοι ήχοι είναι φυσιολογικό φαινόμενο

Άβολοι ήχοι, στιγμές αμηχανίας, που δεν τις λες και ερωτικές, και όλα αυτά που μάς έχουν συμβεί έστω και μία φορά στη ζωή μας. Το σεξ δεν μπορεί να είναι πάντα κινηματογραφικό και παθιασμένο. Θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα βάλουμε τα γέλια, αλλά το λες και φυσιολογικό. Άνθρωποι είμαστε.

Σωματικοί ήχοι

Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ανεπιθύμητα αέρια, κολπικοί ήχοι που προκύπτουν όταν υπάρχει αρκετή υγρασία ή αλλάζεις στάσεις. Αν συμβεί, σημαίνει ότι κάτι γίνεται σωστά.

Λεκέδες

Επίσης ένα συνηθισμένο φαινόμενο που δεν συμβαίνει μόνο όταν έχεις περίοδο. Σωματικά υγρά που μένουν στα σεντόνια. Αν δεν μπορείς να κοιμηθείς, απλά άλλαξέ τα.

Το πιο λάθος πρόσωπο στο μυαλό

Αν υπεραναλύεις τα πράγματα, μπορεί να κάνεις σεξ και ξαφνικά να σκάσουν στο μυαλό οι πιο λάθος εικόνες. Οι γονείς σου, ένας ενοχλητικός συνάδελφος, ο πρώην σου. Δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, εκτός αν είναι συνηθισμένο γεγονός.

Απουσία υγρασίας

Είναι απαραίτητη για τη διείσδυση και δείχνει ότι υπάρχει έντονη ερωτική διέγερση. Δεν είναι όμως κάθε φορά το ίδιο, και δεν θα έπρεπε να το κάνουμε τεράστιο θέμα. Για αυτό υπάρχουν τα βοηθήματα, αλλά και το στοματικό σεξ.

Διαφορετικές επιθυμίες

Ο ένας θέλει από πάνω, ο άλλος από κάτω. Δεν θα τα βρίσκουμε πάντα εκείνη τη στιγμή, αλλά αν υπάρχει θέληση, κάποιος θα κάνει πίσω και ο άλλος θα του το ανταποδώσει την επόμενη φορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS