WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 sex moves που θα τρελάνουν τον παρτενέρ σου


Κλέλια Φατούρου

30 Μαΐου 2023

4 sex moves που θα τρελάνουν τον παρτενέρ σου
Unsplash/erke rysdauletov
Θέλει ευρηματικότητα και φαντασία

Τι θέλει η ερωτική σου ζωή για να παραμένει παθιασμένη; Εκπλήξεις και κινήσεις, τη στιγμή που ο άλλος δεν το περιμένει. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τοποθεσία. Οι παρακάτω ερωτικές κινήσεις ενθουσιάζουν αποδεδειγμένα τον παρτενέρ σου και αυτό σημαίνει ότι θα κάνει καλό και σε εσένα.

Πάρτο αργά

Οτιδήποτε κάνεις. Τα φιλιά, τα χάδια, το στοματικό σεξ, καθώς και τη διείσδυση. Όσο πιο αργά γίνονται, τόσο πιο εύκολα μπαίνεις σε ερωτική διάθεση και γίνεται βασανιστικά απολαυστικό.

Αλλάζουμε στάση

Μπορεί να έχεις βρει αυτή τη μία που βολεύει, αλλά πόση ρουτίνα να αντέξεις; Δοκίμασε να κάνεις μία αλλαγή, πάνω στην καλύτερη στιγμή και επίλεξε μία σέξι. Το doggy style για παράδειγμα.

Σεξ μπροστά στον καθρέφτη

Ας αφήσουμε κατά μέρος τις ντροπές. Είναι τρομερά σέξι να βλέπετε τους εαυτούς σας ενώ κάνετε σεξ. Μπορεί να είναι στο ταβάνι ή απέναντι από το κρεβάτι.

Βάζουμε porn

Προσοχή, δεν το κάνουμε για να φανούμε προχωρημένοι, αλλά μόνο σε περίπτωση που ξέρουμε ότι αρέσει και στους δύο. Βοηθά στη διέγερση, είτε με βίντεο είτε με audio erotica. Ό,τι λειτουργεί και για τους δύο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS