image
ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το 1 πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις μετά το σεξ (και το κάνεις πάντα)


Φυσικά και το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις μετά το σεξ, έχει σχέση με την καθαριότητα
JTeam

6 Ιουλίου 2023

Σίγουρα έχεις διαβάσει πολλές φορές τι πρέπει να κάνεις μετά το σεξ. Ξέρεις καλά ότι πρέπει να πηγαίνεις τουαλέτα, καθώς η ούρηση σε προστατεύει από ουρολοιμώξεις, ενώ έχεις μάθει πια πως είναι απαραίτητο να καθαρίζεις τα sex toys με ειδικά προϊόντα, για να γλιτώσεις από μολύνσεις και άλλα προβλήματα υγείας.

Τι δεν πρέπει να κάνεις μετά, όμως; Ιδού η απορία. Επειδή υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφεύγεις και σίγουρα κάνεις πάντα – καλά διάβασες, πάντα, είτε έχεις ανδρικά, είτε γυναικεία γεννητικά όργανα. Φυσικά και έχει σχέση με την καθαριότητα.

Αν έχεις πέος, πρόσεξε καλά πώς σκουπίζεσαι. Συγκεκριμένα, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσεις μωρομάντηλα, καθώς είναι γεμάτα χημικά που ερεθίζουν ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί, ανεξάρτητα από το αν πέρασες καλά ή όχι. Έτσι, αυξάνεται ο κίνδυνος να εμφανίσεις εξανθήματα και μολύνσεις.

image

Αν έχεις αιδοίο, δεν πρέπει ποτέ να ρίχνεις απευθείας νερό και, ακόμη χειρότερα, σαπούνι στην περιοχή.  Κι αυτό γιατί το δέρμα σου είναι ευαίσθητο και ο κόλπος ήδη εκκρίνει ουσίες που θα τον προστατεύσουν από βακτήρια. Ρίχνοντας απευθείας νερό, ενδέχεται να προκαλέσεις προβλήματα στην χλωρίδα του κόλπου σου.