WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 λόγοι που το σεξ που κάνεις είναι μέτριο


Κλέλια Φατούρου

13 Ιουλίου 2023

3 λόγοι που το σεξ που κάνεις είναι μέτριο
Αν το αφήσεις, θα σε αφήσει

Ας το παραδεχτούμε. Το μέτριο σεξ είναι χειρότερο από το κακό, και ο λόγος είναι απλός. Το κακό σεξ είναι εμφανές, σε ενοχλεί και ή που θα το εγκαταλείψεις ή που θα κάνεις κάτι για να διορθωθεί. Το μέτριο σεξ σε μπερδεύει, το συνηθίζεις και σε οδηγεί αργά και σταθερά στη ματαιότητα της ερωτικής σου ζωής.

Το μέτριο σεξ βολεύει γιατί δεν είναι απαραίτητα κακό, και ίσως νιώθεις ότι παίρνεις άλλα πράγματα από μία σχέση. Αλλά αν θέλουμε να είμαστε εντελώς ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε μέτριο σεξ, και τα κλασικά αίτια είναι τα εξής.

Είμαστε σε μακροχρόνια σχέση

Όχι ότι είναι απόλυτο αυτό και ότι θα βαριέσαι το σεξ μετά από κάποια χρόνια, αλλά μιλάμε για τον κανόνα. Το πάθος της αρχής εξανεμίζεται, νιώθεις ότι πλέον γνωρίζεστε υπερβολικά καλά και δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Το σεξ είναι λιγότερο αυθόρμητο και περισσότερο σε πρόγραμμα.

Δεν ήταν ποτέ καλό το σεξ

Η αλήθεια είναι ότι το πολύ καλό σεξ δύσκολα θα γίνει μέτριο. Το πιθανότερο είναι ότι ξεκινήσατε χλιαρά, το θεωρήσατε φυσιολογικό και το αφήσατε να συνεχίσει έτσι.

Παντελής έλλειψη επικοινωνίας

Παντελής. Τώρα δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Αν βαρέθηκες κάποιες στάσεις ή τον ίδιο τρόπο προσέγγισης, δεν θα αλλάξει κάτι, εκτός αν το συζητήσετε. Τι δεν λειτουργεί πια; Τι θα σας ανανέωνε; Ποιες είναι οι φαντασιώσεις που ντρέπεσαι να αποκαλύψεις; Αν επικοινωνήσετε ανοιχτά, το σεξ δεν θα είναι πια μέτριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS