image
ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα 5 είδη σεξ που αξίζει να κάνεις έστω και μια φορά στη ζωή σου


Βάζουμε στοίχημα ότι θα συμφωνήσεις μαζί μας και αυτές τις ερωτικές στιγμές θα τις θυμάσαι για χρόνια
JTeam

20 Ιουλίου 2023

Δεν ξέρω αν ισχύει και για τους άντρες, αλλά συνήθως το σεξ για τις γυναίκες είναι μια εμπειρία που θα θυμούνται για καιρό. Είτε καλή, είτε όχι. Θα την αναπολούν, θα την σκέφτονται και θα την αναζητούν ξανά, ειδικά άμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη.

Το σεξ είναι από μόνο του μια έντονη στιγμή, ωστόσο υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που μπορεί να γίνει ακόμη πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Και ποιες είναι αυτές; Καθίσαμε και σκεφτήκαμε λοιπόν, όλες εκείνες τις περιπτώσεις που το σεξ ήταν άλλου επιπέδου και πέρα από την καλή χημεία και τεχνική, υπήρχε ένας ακόμη σημαντικός λόγος. Συγκεκριμένα υπήρχε μια ιδιαίτερη περίσταση -γι' αυτό και μοιραζόμαστε μαζί σου αυτές τις περιστάσεις, που δεν πρέπει να χάσεις:

Οι περισσότεροι αποφεύγουν τις σχέσεις εξ αποστάσεως για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός, πως το σεξ ειδικά όταν πρόκειται για «αποχαιρετιστήριο» ή ακόμη και γι' αυτό της επανασύνδεσης μετά από καιρό, είναι απλώς άλλου επιπέδου. Είναι ίσως επειδή γνωρίζεις ότι θα κάνεις καιρό να δεις το συγκεκριμένο άτομο και θα σου λείπει, και ξαφνικά όλα αυτά τα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, κάνοντας την όλη εμπειρία αξέχαστη και πιο έντονη.  

 

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να προσθέσουμε περισσότερα σε αυτό το «είδος σεξ», ωστόσο σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να εκτονωθεί η όλη ένταση ενός σοβαρού τσακωμού, μέσα από έρωτα και σεξ. 
 

image

Ωραίες οι ερωτικές στιγμές τα βράδια μετά από εξόδους ή μετά από χαλάρωση στο σπίτι, ωστόσο το πρωινό σεξ και ειδικά στις διακοπές είναι σίγουρα αξιοσημείωτο. Δεν έχεις την πίεση της καθημερινότητας, δεν χρειάζεται να αποχωριστείς το κρεβάτι σου και κυρίως, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινάς τις ημέρες των διακοπών σου. 
 

Ναι μιλάμε για εκείνες τις στιγμές που καταλάθος σπάσατε κρεβάτι, βάζο, ποτήρι ή οτιδήποτε εύθραυστο μπορεί να βρίσκεται τριγύρω σας και καταρρέει από την ένταση. Τις στιγμές που συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν ξεχνιέται καθόλου εύκολα. 

Θέλω να ελπίζω πως σέβεσαι τους γείτονες σου, και γι' αυτό φροντίζεις να δείξεις μια κάποια αυτοσυγκράτηση και ιδιωτικότητα. Ωστόσο δεν είναι κακό, μια στο τόσο να αφήνεσαι εντελώς στην ένταση της στιγμής και να μην καταπιέζεις τυχόν φωνές και αναστεναγμούς, κάτι που σίγουρα θα σε οδηγήσει σε μια ξεχωριστή εμπειρία.  

Από εμάς είναι ναι. Φρόντισε πάντοτε όμως, να έχεις τις απαραίτητες προφυλάξεις, γιατί το καλό σεξ είναι μόνο το ασφαλές σεξ.