WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σεξ στο αυτοκίνητο: 4 στάσεις που θα σας βολέψουν


JTeam

3 Αυγούστου 2023

Σεξ στο αυτοκίνητο: 4 στάσεις που θα σας βολέψουν
Unsplash/josue michel
Μήπως έφτασε η στιγμή που πρέπει να τραβήξεις χειρόφρενο;

Διανύουμε τον μήνα όπου όλα είναι πιθανά, σεξουαλικά μιλώντας. Ο Αύγουστος σε καλεί να γίνεις λίγο πιο περιπετειώδης, με σεξ στην παραλία, στο camping και, γιατί όχι, στο αμάξι.

Είναι η στιγμή όπου πηγαίνετε βόλτα στην πόλη ή το νησί, ακούτε μουσική ή τζιτζίκια και μπαίνει η σκέψη στο μυαλό. Να παρκάρουμε κάπου εδώ για να κάνουμε σεξ; Η απάντηση είναι ναι, αρκεί να είστε προσεκτικοί και να επιλέξετε τις σωστές στάσεις. Το θέμα είναι να βολευτούμε, και όχι να κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη.

Spooning στο πίσω κάθισμα

Τραβάς πιο μπροστά τα μπροστινά καθίσματα και έχεις περισσότερο χώρο πίσω. Ξαπλώνετε σε στάση spooning, εσύ στηρίζεσαι στις μπροστινές θέσεις και δεν είστε ορατοί σε όσους περνούν.

Στη θέση του οδηγού

Εδώ έχεις δύο επιλογές. Την κλασική με εσένα από πάνω ενώ κοιτάζεστε και την άλλη, την πιο πικάντικη. Κάθεσαι από πάνω, αλλά με πλάτη στον παρτενέρ σου, όπου τα χέρια είναι ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν.

Jenny.Gr
Unsplash/freddie addery

Με ριγμένο το κάθισμα

Ρίχνεις εντελώς πίσω τη θέση του οδηγού και έτσι εσύ ξαπλώνεις μπρούμυτα με τον παρτενέρ να ξαπλώνει από πίσω σου. Σέξι επειδή είναι μία έξυπνη εναλλακτική του doggy style.

Κόντρα στο καπό

Αν είναι να βγείτε από το αυτοκίνητο, θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί. Σε ένα έρημο ή ήσυχο μέρος, στηρίζεσαι στο καπό ή την πλαϊνή πόρτα, ο παρτενέρ έρχεται από πίσω ή το κάνετε στα όρια αν μπορεί να σε κρατήσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.