WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 στάσεις για τις στιγμές που θες ένα γρήγορο σεξ στα όρθια


JTeam

30 Σεπτεμβρίου 2023

4 στάσεις για τις στιγμές που θες ένα γρήγορο σεξ στα όρθια
@gabriellecaunesil / instagram
Για να μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες τις σεξουαλικές εντάσεις

Στο σεξ καλό είναι να μην υπάρχουν βιασύνες. Ωστόσο είναι και εκείνες οι στιγμές που δεν θες να ακολουθήσεις ξανά την γνωστή οδό που καταλήγει στο κρεβάτι και πηγαίνει κάπως συνηθισμένα. Ίσως είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείς την έντονη σεξουαλική ένταση που υπάρχει ανάμεσα σας, και να την ικανοποιήσετε χωρίς πολλά πολλά προκαταρκτικά. Και κυρίως όχι σε ένα συνηθισμένο μέρος, όπως σε ένα κρεβάτι, αλλά στο όρθιο.

Το γρήγορο σεξ, η εκτόνωση, και η στιγμιαία απόλαυση, είναι και αυτή ένα ευχάριστο μέρος της σεξουαλική ζωής και ας έχει κατακριθεί. Το σεξ στο όρθιο άλλωστε, έχει άλλη ένταση και μπορείς να το πετύχεις ακόμη καλύτερα, με κάποια από τις παρακάτω στάσεις:

Όρθιο doggy

Η doggy είναι μια από τις στάσεις που ξεχωρίζουν, πόσο μάλλον όταν την δοκιμάσεις στο όρθιο. Εκείνη σκύβει, και εκείνος μένει όρθιος πιάνοντας τους γοφούς της όσο διεισδύει. Βάλτε και μια κλιμακώμενη ένταση, και πολύ πιθανό να γίνει η νέα αγαπημένη σας στάση. Να σημειωθεί πως εκείνη μπορεί πέρα από το σκύψιμο, να ακουμπήσει χαμηλά στον τοίχο ή σε ένα σταθερό αντικείμενο.

Στάση «μπαλαρίνα»

Θα καταλάβεις αμέσως γιατί έχει πάρει το όνομα, που έχει πάρει. Είναι μια πολύ απλή και βολική στάση, την οποία έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε και σε ταινίες, όπου δυο εραστές συναντιούνται τυχαία και δεν κρατιούνται. Είστε και οι δυο όρθιοι, αλλά εκείνη έχει σηκώσει το ένα πόδι είτε γύρω από την λεκάνη του συντρόφου της, είτε ψηλά σε κάποιο αντικείμενο (ή στηρίζεται και στον τοίχο αν βολεύει).

Κλασσικά αλλά στο όρθιο

Μιλώντας για την παραπάνω στάση, ακολουθεί και μια εξίσου κλασσική. Είναι εκείνη που έχεις σηκώσει αγκαλιά την κοπέλα, εκείνη τυλίγει τα πόδια της γύρω από την λεκάνη του συντρόφου της, και ξεκινάει η διείσδυση. Για καλύτερη ένταση και σταθερότητα, ακούμπησε την πλάτη της στον τοίχο. Είναι ιδανική η συγκεκριμένη στάση αν υπάρχει διαφορά ύψους, καθώς βοηθά και στην ισορροπία.

Στοματικό στο όρθιο

Σεξ, οργασμός και ικανοποίηση δεν επιτυγχάνεται μόνο με την διείσδυση. Για τις φορές που θέλεις κάτι όντως πολύ γρήγορο και απολαυστικό, το στοματικό σεξ είναι η ιδανική επιλογή. Ένας από τους δυο σίγουρα θα γονατίσει, και ο άλλους θα απολαμβάνει μέχρι να έρθει η δική του σειρά να γονατίσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που η συγκεκριμένη στάση έχει πάρει το όνομα του «elevator», δηλαδή ασανσέρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.